mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da 24 Kasım Kutlandı

Gündem 24.11.2021 - 20:32, Güncelleme: 24.11.2021 - 20:32
 

Alanya’da 24 Kasım Kutlandı

Tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli programlarla kutlandı.

Millet Mekteplerinin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü Alanya Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programla kutlandı. Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer de 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla ile başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın konuşmasıyla devam etti. Emekli olan öğretmenler adına günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. MADALYALARI KAYMAKAM ÜRKMEZER TAKDİM ETTİ Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer tarafından 2021 yılında emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri ile Öğretmenler arasında düzenlenen satranç ve Masa Tenisi turnuvalarında dereceye giren öğretmenlere Madalya ve ödülleri verildi. Daha sonra aday öğretmenler için düzenlenen yemin töreniyle devam eden program; öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin okunması, öğrenciler tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin şarkıları ile sona erdi. Programa katılan öğretmenler ve öğrenciler, Kaymakam Ürkmezer ile 24 Kasım Öğretmenler günü anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.
Tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli programlarla kutlandı.

Millet Mekteplerinin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü Alanya Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programla kutlandı. Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer de 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla ile başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın konuşmasıyla devam etti. Emekli olan öğretmenler adına günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

MADALYALARI KAYMAKAM ÜRKMEZER TAKDİM ETTİ

Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer tarafından 2021 yılında emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri ile Öğretmenler arasında düzenlenen satranç ve Masa Tenisi turnuvalarında dereceye giren öğretmenlere Madalya ve ödülleri verildi. Daha sonra aday öğretmenler için düzenlenen yemin töreniyle devam eden program; öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin okunması, öğrenciler tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin şarkıları ile sona erdi. Programa katılan öğretmenler ve öğrenciler, Kaymakam Ürkmezer ile 24 Kasım Öğretmenler günü anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop