mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İYİ Parti Alanya'da Arıkan Kazandı

Siyaset 27.11.2022 - 22:54, Güncelleme: 27.11.2022 - 23:56
 

İYİ Parti Alanya'da Arıkan Kazandı

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’nde eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e yakınlığı ile bilinen mevcut başkan Alper Arıkan yeniden başkan seçildi.

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi'nde oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. İlçe Seçim Kurulu görevlilerince oy sayımı başladı. Mevcut Başkan Alper Arıkan ve Hilmi Er'in başkanlık için yarıştığı kongrede kayıtlı 433 delegeden 409'u oy kullandı. Geçersiz 4 oyun çıktığı sonuçlarda geçerli oyların 217’sini alan mevcut Başkan Alper Arıkan yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongredeki rakibi Hilmi Er ise 186 oy aldı. 31 oy farkla yeniden başkan seçilen Alper Arıkan partililerle birlikte Hilmi Er de Arıkan’ı tebrik etti. ŞAHİN'İN ADAYI İDDİASI  Eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Alper Arıkan’ın yeniden aday olması ve ilçe başkanı seçilebilmesi noktasında çalışmalar yaptığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz yıllarda İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ile birlikte hareket eden ve Belediye Başkan adaylığı için ‘Söz’ aldığı konuşulan eski Başkan Şahin’e kongre öncesi İyi Parti üyelerinin tepki gösterdiği, parti içinde ayrışmalara yol açtığı belirtilmişti. Bugün de Alanya İyi Parti 2. Olağan Kongresine katılan Şahin adaylara başarılar dilerken, Alper Arıkan'ın babası Hayri Arıkan'la da bir araya gelerek sohpet ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşması 'Şahin'in istediği oldu' şeklinde yorumlandı.  İL DELEGE LİSTESİNDE DİKKAT ÇEKEN TABLO İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Alper Arıkan il delegesi olarak partisinin belediye meclis üyeleri Hacı Mevlüt Zavlak, Hasan Basar ve Halit Öztürk’e yer vermedi. Arıkan ayrıca partisinin son seçimdeki belediye başkan adayı olan Abdullah Sönmez ile milletvekili aday adayı Cafer Uyar’ı da delege listesine dahil etmediği dikkatlerden kaçmadı. Önceki dönem ilçe başkanlarından Yücel Apaydın’ı ise il delege listesine dahil etti.  İŞTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Ali Namal, Ali Taşlı, Banu Özel Tutğaç, Batuhan Filiz, Bedia Hakenkruger, Durali Özer, Emrah Yeşilkaya, Ender Temiz, Erdoğan Kutlu, Fatih Uyar, Feza Akay, Gökçen Kayakıran, Gülcan Oylumlu, Gülten İnce Doğan, Gürsel Kıldan, İbrahim Çelik, Kemal Kahya, Kemal Sertgöz, Mehmet Barcın, Mesut Tekin, Murat Tan, Mustafa Arık, Nadir Kandemir, Nurettin Babaoğlu
İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’nde eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e yakınlığı ile bilinen mevcut başkan Alper Arıkan yeniden başkan seçildi.

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi'nde oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. İlçe Seçim Kurulu görevlilerince oy sayımı başladı. Mevcut Başkan Alper Arıkan ve Hilmi Er'in başkanlık için yarıştığı kongrede kayıtlı 433 delegeden 409'u oy kullandı. Geçersiz 4 oyun çıktığı sonuçlarda geçerli oyların 217’sini alan mevcut Başkan Alper Arıkan yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongredeki rakibi Hilmi Er ise 186 oy aldı. 31 oy farkla yeniden başkan seçilen Alper Arıkan partililerle birlikte Hilmi Er de Arıkan’ı tebrik etti.

ŞAHİN'İN ADAYI İDDİASI 

Eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Alper Arıkan’ın yeniden aday olması ve ilçe başkanı seçilebilmesi noktasında çalışmalar yaptığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz yıllarda İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ile birlikte hareket eden ve Belediye Başkan adaylığı için ‘Söz’ aldığı konuşulan eski Başkan Şahin’e kongre öncesi İyi Parti üyelerinin tepki gösterdiği, parti içinde ayrışmalara yol açtığı belirtilmişti. Bugün de Alanya İyi Parti 2. Olağan Kongresine katılan Şahin adaylara başarılar dilerken, Alper Arıkan'ın babası Hayri Arıkan'la da bir araya gelerek sohpet ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşması 'Şahin'in istediği oldu' şeklinde yorumlandı. 

İL DELEGE LİSTESİNDE DİKKAT ÇEKEN TABLO

İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Alper Arıkan il delegesi olarak partisinin belediye meclis üyeleri Hacı Mevlüt Zavlak, Hasan Basar ve Halit Öztürk’e yer vermedi. Arıkan ayrıca partisinin son seçimdeki belediye başkan adayı olan Abdullah Sönmez ile milletvekili aday adayı Cafer Uyar’ı da delege listesine dahil etmediği dikkatlerden kaçmadı. Önceki dönem ilçe başkanlarından Yücel Apaydın’ı ise il delege listesine dahil etti. 

İŞTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Ali Namal, Ali Taşlı, Banu Özel Tutğaç, Batuhan Filiz, Bedia Hakenkruger, Durali Özer, Emrah Yeşilkaya, Ender Temiz, Erdoğan Kutlu, Fatih Uyar, Feza Akay, Gökçen Kayakıran, Gülcan Oylumlu, Gülten İnce Doğan, Gürsel Kıldan, İbrahim Çelik, Kemal Kahya, Kemal Sertgöz, Mehmet Barcın, Mesut Tekin, Murat Tan, Mustafa Arık, Nadir Kandemir, Nurettin Babaoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop