mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İyi Parti'de Flaş Gelişme Apaydın’dan Geri Vites

Siyaset 24.11.2022 - 10:37, Güncelleme: 24.11.2022 - 10:54
 

İyi Parti'de Flaş Gelişme Apaydın’dan Geri Vites

İyi Parti İlçe Kurucu Başkanı Yücel Apaydın, 27 Kasım'daki kongre öncesinde açıklama yaparak aday olmayacağını duyurdu.

İyi Parti İlçe Teşkilatı 27 Kasım Pazar günü 2. Olağan İlçe Kongresi'ni gerçekleştirecek. Kongre öncesi mevcut İlçe Başkan Alper Arıkan ile Hilmi Er, Süleyman Kaya ve Hüseyin Karakulak adaylıklarını açıklamıştı. Birkaç gün önce sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti İlçe Kurucu Başkanı Yücel Apaydın da adaylık konusunda açıklama yapacağını duyurmuştu. Bugün akşam açıklama yapan Apaydın kongre öncesi aday olmayacağını duyurdu Apaydın, "Kurucusu olduğum İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine yeniden aday olmamı isteyen dost ve partilere teşekkür ediyorum. Ailem ve arkadaşlarımla yaptığım görüşmeler neticesinde bu dönem aday olmayacağım. Partimizin büyümesi ve iktidara gelmesi dileği ile" dedi. Öte yandan sosyal medya hesaplarından paylaşımlara yorum yapan partililerin Apaydı'nın yazılan delegelerden seçilemeceğini anladığı için 'Geri Vites' yaptığı şekilde yorumladılar.
İyi Parti İlçe Kurucu Başkanı Yücel Apaydın, 27 Kasım'daki kongre öncesinde açıklama yaparak aday olmayacağını duyurdu.

İyi Parti İlçe Teşkilatı 27 Kasım Pazar günü 2. Olağan İlçe Kongresi'ni gerçekleştirecek. Kongre öncesi mevcut İlçe Başkan Alper Arıkan ile Hilmi Er, Süleyman Kaya ve Hüseyin Karakulak adaylıklarını açıklamıştı. Birkaç gün önce sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti İlçe Kurucu Başkanı Yücel Apaydın da adaylık konusunda açıklama yapacağını duyurmuştu. Bugün akşam açıklama yapan Apaydın kongre öncesi aday olmayacağını duyurdu Apaydın, "Kurucusu olduğum İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine yeniden aday olmamı isteyen dost ve partilere teşekkür ediyorum. Ailem ve arkadaşlarımla yaptığım görüşmeler neticesinde bu dönem aday olmayacağım. Partimizin büyümesi ve iktidara gelmesi dileği ile" dedi.

Öte yandan sosyal medya hesaplarından paylaşımlara yorum yapan partililerin Apaydı'nın yazılan delegelerden seçilemeceğini anladığı için 'Geri Vites' yaptığı şekilde yorumladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop