mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kargıcak’taki Arazi ALKÜ’ye Teslim Edildi

Eğitim 16.08.2022 - 09:42, Güncelleme: 16.08.2022 - 09:42
 

Kargıcak’taki Arazi ALKÜ’ye Teslim Edildi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne (ALKÜ) daha önce tahsis edilen Kargıcak’taki arazinin yer teslimi için imzalar atıldı.

ALKÜ, Kargıcak Mahallesi’nde tahsis edilen 8 bin 607 metrekare alanın yer teslimi yapıldı. Eğitim öğretim hizmetlerinde kullanmak amacıyla ALKÜ’ye önceki günlerde tahsis edilen arazinin teslimi ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile Alanya Milli Emlak Müdürü Akif Kamil Özyürek arasında imzalandı. Arazide yapılan incelemelerin ardından Alanya’nın Kargıcak Mahallesi 723 ada 2 parselde bulunan 8 bin 607 metrekarelik arazinin yer teslimi için imzaların atıldığını ifade eden Rektör Kalan, öğrencilerin, akademik ve idari birimlerin eğitim öğretim hizmetlerinde kullanmak amacıyla imzaların atıldığını söyledi. “Eğitim hizmetlerinde kullanılacak” Bu alana Turizm Fakültesi ve Uygulama Oteli inşa etmeyi planladıklarını hatırlatan Rektör Kalan, ” Birinci hedefimiz öğrencilerimize uygulamalı eğitim alanını genişletmektir. İkinci hedefimiz ise turizm sektörüne ve bölgeye hizmet edecek nitelikli personel yetiştirmektir. Tahsis sürecinde ve arazi teslimi sürecinde bizlere destek olan Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay’a, Alanya Milli Emlak Müdürü Akif Kamil Özyürek’e ve destek olan tüm yetkililere teşekkür ederim” diye konuştu.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne (ALKÜ) daha önce tahsis edilen Kargıcak’taki arazinin yer teslimi için imzalar atıldı.

ALKÜ, Kargıcak Mahallesi’nde tahsis edilen 8 bin 607 metrekare alanın yer teslimi yapıldı. Eğitim öğretim hizmetlerinde kullanmak amacıyla ALKÜ’ye önceki günlerde tahsis edilen arazinin teslimi ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile Alanya Milli Emlak Müdürü Akif Kamil Özyürek arasında imzalandı. Arazide yapılan incelemelerin ardından Alanya’nın Kargıcak Mahallesi 723 ada 2 parselde bulunan 8 bin 607 metrekarelik arazinin yer teslimi için imzaların atıldığını ifade eden Rektör Kalan, öğrencilerin, akademik ve idari birimlerin eğitim öğretim hizmetlerinde kullanmak amacıyla imzaların atıldığını söyledi.

“Eğitim hizmetlerinde kullanılacak”

Bu alana Turizm Fakültesi ve Uygulama Oteli inşa etmeyi planladıklarını hatırlatan Rektör Kalan, ” Birinci hedefimiz öğrencilerimize uygulamalı eğitim alanını genişletmektir. İkinci hedefimiz ise turizm sektörüne ve bölgeye hizmet edecek nitelikli personel yetiştirmektir. Tahsis sürecinde ve arazi teslimi sürecinde bizlere destek olan Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay’a, Alanya Milli Emlak Müdürü Akif Kamil Özyürek’e ve destek olan tüm yetkililere teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop