mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Korkmaz’dan Maç Sonu Açıklaması!

Spor 14.09.2021 - 09:41, Güncelleme: 14.09.2021 - 09:41
 

Korkmaz’dan Maç Sonu Açıklaması!

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, son iki maçta 9 gol yiyen bir takımın, bu maçta kazanmasının önemli ve güzel olduğunu kaydetti.

Süper Lig’in 4. haftasında Alanyaspor, sahasında ağırladığı GZT Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Korkmaz, kısa süre önce takıma katıldığını hatırlatarak, güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. Milli takımdan dönemden oyuncularla iki üç gün çalışabildiklerini dile getiren Korkmaz, “Sistemi değiştirdik. Artı son 2 maçta 9 gol yiyen bir takımımız vardı. Özellikle böyle bir psikolojide kazanmak çok değerli, çok önemli ve çok da güzel. Oyun olarak fazla bir şey söylemek istemiyorum. Nihayetinde mazeret demeyeceğim ama birtakım olaylar var. Ama önemli olan kazanmaktı. Güzeldi. Hazır olmayan oyuncularımız var. Onlar da hazır olduğunda daha iyi, daha etkin, daha pozitif bir takım olacağını düşünüyorum. Bunu da yapacağız inşallah" ifadelerine yer verdi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, son iki maçta 9 gol yiyen bir takımın, bu maçta kazanmasının önemli ve güzel olduğunu kaydetti.

Süper Lig’in 4. haftasında Alanyaspor, sahasında ağırladığı GZT Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Korkmaz, kısa süre önce takıma katıldığını hatırlatarak, güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi.

Milli takımdan dönemden oyuncularla iki üç gün çalışabildiklerini dile getiren Korkmaz, “Sistemi değiştirdik. Artı son 2 maçta 9 gol yiyen bir takımımız vardı. Özellikle böyle bir psikolojide kazanmak çok değerli, çok önemli ve çok da güzel. Oyun olarak fazla bir şey söylemek istemiyorum. Nihayetinde mazeret demeyeceğim ama birtakım olaylar var. Ama önemli olan kazanmaktı. Güzeldi. Hazır olmayan oyuncularımız var. Onlar da hazır olduğunda daha iyi, daha etkin, daha pozitif bir takım olacağını düşünüyorum. Bunu da yapacağız inşallah" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop