mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Memura Zam Teklifi Belli Oldu

Ekonomi (İGF) - İGF Haber Ajansı | 12.08.2021 - 13:48, Güncelleme: 12.08.2021 - 13:48
 

Memura Zam Teklifi Belli Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “3600 ek gösterge verilmesinin görüşülmesini kabul ediyoruz. 2022 ilk 6 ay için yüzde 5, ikinci 6 ay için yüzde 6 ve enflasyon farkı teklifini sunuyoruz” dedi.

Gözler yaklaşık 6 milyon memur ve memur emeklisinin merakla beklediği zam görüşmelerindeydi. Taraflar bugün ikinci kez bir araya geldi. Hükümetin iki yıllık memur zam teklifi belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Bilgin, yaptığı açıklamada, “2022 yılı için ilk 6 ay için yüzde 5, ikinci 6 ay için yüzde 6 ve enflasyon farkı. 2023 ilk 6 ay için yüzde 6, ikinci 6 ay için yüzde 6 ve enflasyon farkı” teklifini sundu.Görüşmelerde bu aşamadan sonra müzakere sürecine geçilecek. Uzlaşı olursa 22 Ağustos’ta zam oranı belli olacak. Anlaşma olmazsa kamu görevlileri hakem heyeti ağustos sonunda zam oranına karar verecek.Hatırlanacağı gibi, işçi sendikalarıyla uzlaşma sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2021 yılı kamu toplu iş sözleşmesi protokolü çerçevesinde 700 bin kamu işçisini kapsayan düzenlemeler yapıldığı açıklanmıştı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “3600 ek gösterge verilmesinin görüşülmesini kabul ediyoruz. 2022 ilk 6 ay için yüzde 5, ikinci 6 ay için yüzde 6 ve enflasyon farkı teklifini sunuyoruz” dedi.

Gözler yaklaşık 6 milyon memur ve memur emeklisinin merakla beklediği zam görüşmelerindeydi. Taraflar bugün ikinci kez bir araya geldi. Hükümetin iki yıllık memur zam teklifi belli oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Bilgin, yaptığı açıklamada, “2022 yılı için ilk 6 ay için yüzde 5, ikinci 6 ay için yüzde 6 ve enflasyon farkı. 2023 ilk 6 ay için yüzde 6, ikinci 6 ay için yüzde 6 ve enflasyon farkı” teklifini sundu.Görüşmelerde bu aşamadan sonra müzakere sürecine geçilecek. Uzlaşı olursa 22 Ağustos’ta zam oranı belli olacak. Anlaşma olmazsa kamu görevlileri hakem heyeti ağustos sonunda zam oranına karar verecek.Hatırlanacağı gibi, işçi sendikalarıyla uzlaşma sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2021 yılı kamu toplu iş sözleşmesi protokolü çerçevesinde 700 bin kamu işçisini kapsayan düzenlemeler yapıldığı açıklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop