mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Metropol Şehir Fare İstilasında

Dünya (İGFA) - İGFA Haber Ajansı | 04.12.2022 - 17:44, Güncelleme: 04.12.2022 - 17:44
 

Metropol Şehir Fare İstilasında

Belediye şehirdeki en büyük problemlerden biri olan farelerle mücadeleye 170 bin dolarlık maaşla liderlik edebilecek birini arıyor.

New York Belediyesi'nin çıktığı iş ilanında "Kemirgenlerle mücadele direktörü" olarak tanımlanan pozisyon için maaş aralığı 120 bin ila 170 bin dolar olarak açıklandı. İlanda "ideal adayda aranan özellikler arasında son derece motive olması, kana susamış olmasının yanı sıra operasyonel verimliliği artırma, veri toplama, teknolojik yenilikleri uygulama, atık idaresi ve toplu katliam gibi her farklı çözüm yollarına başvurmaya kararlı olması bulunuyor," ifadeleri yer aldı. Euronews'in aktardığı habere göre iş ilanı komik görünse de pozisyon son derece zorlu. New York Belediyesi belki de yüzyıldan daha uzun bir süredir farelerle mücadele ediyor ve bu konuda tamamen başarılı olabilmiş değil. New York metrosunda sıradan hale gelen fareler özellikle son yıllarda parklarda, kaldırımlarda ve şehrin diğer yerlerinde daha fazla görülmeye başladı. Bu arada söz konusu ilanda "New York'un kurnaz, açgözlü, doğurgan fareleri hayatta kalma becerileri ile ünlü ama bu şehri onlar değil biz yönetiyoruz," ifadeleri yer aldı.  
Belediye şehirdeki en büyük problemlerden biri olan farelerle mücadeleye 170 bin dolarlık maaşla liderlik edebilecek birini arıyor.

New York Belediyesi'nin çıktığı iş ilanında "Kemirgenlerle mücadele direktörü" olarak tanımlanan pozisyon için maaş aralığı 120 bin ila 170 bin dolar olarak açıklandı.

İlanda "ideal adayda aranan özellikler arasında son derece motive olması, kana susamış olmasının yanı sıra operasyonel verimliliği artırma, veri toplama, teknolojik yenilikleri uygulama, atık idaresi ve toplu katliam gibi her farklı çözüm yollarına başvurmaya kararlı olması bulunuyor," ifadeleri yer aldı.

Euronews'in aktardığı habere göre iş ilanı komik görünse de pozisyon son derece zorlu.

New York Belediyesi belki de yüzyıldan daha uzun bir süredir farelerle mücadele ediyor ve bu konuda tamamen başarılı olabilmiş değil. New York metrosunda sıradan hale gelen fareler özellikle son yıllarda parklarda, kaldırımlarda ve şehrin diğer yerlerinde daha fazla görülmeye başladı.

Bu arada söz konusu ilanda "New York'un kurnaz, açgözlü, doğurgan fareleri hayatta kalma becerileri ile ünlü ama bu şehri onlar değil biz yönetiyoruz," ifadeleri yer aldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop