mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya’dan Konya Çıkartması

Siyaset 17.10.2022 - 11:29, Güncelleme: 17.10.2022 - 11:29
 

MHP Alanya’dan Konya Çıkartması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün Konya’da düzenlediği ‘2023’e Doğru Aday Belli Karar Net’ sloganlı mitingine Alanya’dan büyük bir katılım sağlandı.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül öncülüğündeki kafilede Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal ve yönetimi, Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yüzlerce partilinin katılımı ile Konya’ya adeta akın ettiler. Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” mitingi dün Konya’da gerçekleştirildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşma yaptığı “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” mitingine  Alanya’dan yüzlerce partili ve vatandaş katılım sağladı. Mitinge Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Meclis üyeleri, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal ve yönetimi yanı sıra çok sayıda partili katılım sağladığı Konya mitingine önceki dönem MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’da mitinge katılarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Türkdoğan, mitinge ilişkin sosyal medya mesajında; “Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi’yı̇ Konya mitingimizde can kulağıyla dinledik. Konya’da ki muhteşem kalabalıkla birlikte hep bir ağızdan haykırdık: Aday belli karar net” dedi. BAŞKAN YÜCEL’DEN BAHÇELİ PAYLAŞIMI Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘2023’e Doğru Aday Belli Karar Net’ mitingi öncesi Konya’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Başkan Yücel, görüşmesine ilişkin sosyal medya mesajında yaptığı paylaşımda, “Konya mitingimiz öncesi Sayın Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek emir ve talimatlarını aldık. Sayın Genel Başkanımızın izinde, üretken belediyecilik anlayışımızla Alanya’mıza var gücümüzle hizmete devam edeceğiz” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün Konya’da düzenlediği ‘2023’e Doğru Aday Belli Karar Net’ sloganlı mitingine Alanya’dan büyük bir katılım sağlandı.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül öncülüğündeki kafilede Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal ve yönetimi, Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yüzlerce partilinin katılımı ile Konya’ya adeta akın ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” mitingi dün Konya’da gerçekleştirildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşma yaptığı “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” mitingine  Alanya’dan yüzlerce partili ve vatandaş katılım sağladı.

Mitinge Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Meclis üyeleri, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal ve yönetimi yanı sıra çok sayıda partili katılım sağladığı Konya mitingine önceki dönem MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’da mitinge katılarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Türkdoğan, mitinge ilişkin sosyal medya mesajında; “Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi’yı̇ Konya mitingimizde can kulağıyla dinledik. Konya’da ki muhteşem kalabalıkla birlikte hep bir ağızdan haykırdık: Aday belli karar net” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN BAHÇELİ PAYLAŞIMI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘2023’e Doğru Aday Belli Karar Net’ mitingi öncesi Konya’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Başkan Yücel, görüşmesine ilişkin sosyal medya mesajında yaptığı paylaşımda, “Konya mitingimiz öncesi Sayın Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek emir ve talimatlarını aldık. Sayın Genel Başkanımızın izinde, üretken belediyecilik anlayışımızla Alanya’mıza var gücümüzle hizmete devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop