mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Rus Tur Operatörü İflas Ettiğini Duyurdu!

Turizm 15.07.2023 - 10:09, Güncelleme: 15.07.2023 - 10:13
 

Rus Tur Operatörü İflas Ettiğini Duyurdu!

Rusya'dan Avrupa destinasyonlarına turist gönderen 20 yıllık tur operatörü Vedi Tours operasyonlarını durduğunu açıkladı.

Avrupa başta olmak üzere çok sayıda destinasyonla çalışan tur operatörü"> rus tur operatörü Vedi Group tur satış sözleşmeleri kapsamındaki yükümlülükleri yerine getirmenin imkansızlığı nedeniyle faaliyetlerini sona erdirdiğini duyurdu. Rus basınında yer alan haberlere göre 20 yılı aşkın bir süredir profesyonel olarak yüksek kaliteli ve güvenilir turizm hizmeti verdiğini belirten şirketin resmi web sitesinden yapılan açıklamada, son 3 yılda yaşanan olayların 20 yıldan uzun süredir profesyonelce yüksek kaliteli ürün yaratan Vedi Tours'un kaynaklarını tükettiği belirtildi. Açıklamada "Pandemi, AB ülkeleri ile hava bağlantısının kopması, dost olmayan ülkelerin Rusya'ya dönük yaptırımları, döviz kurlarındaki artış ve döviz ödemelerindeki muazzam sorunlar operasyonları devam ettirmeyi imkansız hale getirdi. Misafirlerimizden, çalışanlarımızda ve iş ortaklarımızdan içtenlikle özür diliyoruz." denildi.'' Tur operatörü, hizmetlerini kullanan tüm turistlerden, meslektaşlarından ve ortaklarından özür dilerken, borçların ödenmesi ile ilgili tüm formalitelerin tamamlanana kadar çalışmaya devam edeceğine söz verdi. Rusya Tur Operatörleri Birliği’ne (ATOR) göre, faaliyetlerin durdurulduğu dönemde bin 315 turiste tur satışı yapan Vedi Group’un halihazırdaki toplam müşteri sayısının 600’den fazlası koronavirüs salgını nedeniyle turlarını kullanamayan turistlerden oluşuyor. Yaptırımlar ve Ukrayna’daki özel askeri operasyon nedeniyle uçuşların yapılmadığı ülkelere planlanan tüm turlar iptal edilirken, bu ülkeler arasında Çekya, Macaristan, Malta, Fransa, İtalya olduğu belirtildi. 2023 yılının Temmuz, Ağustos, Eylül aylarındaki varışlar da dahil olmak üzere Rus tur operatörü Vedi Group'un toplam borcunun 80 milyon rubleden fazla, koronavirüs salgınından kaynaklanan borcun ise 54 milyon ruble olduğu tahmin ediliyor.
Rusya'dan Avrupa destinasyonlarına turist gönderen 20 yıllık tur operatörü Vedi Tours operasyonlarını durduğunu açıkladı.

Avrupa başta olmak üzere çok sayıda destinasyonla çalışan tur operatörü"> rus tur operatörü Vedi Group tur satış sözleşmeleri kapsamındaki yükümlülükleri yerine getirmenin imkansızlığı nedeniyle faaliyetlerini sona erdirdiğini duyurdu.

Rus basınında yer alan haberlere göre 20 yılı aşkın bir süredir profesyonel olarak yüksek kaliteli ve güvenilir turizm hizmeti verdiğini belirten şirketin resmi web sitesinden yapılan açıklamada, son 3 yılda yaşanan olayların 20 yıldan uzun süredir profesyonelce yüksek kaliteli ürün yaratan Vedi Tours'un kaynaklarını tükettiği belirtildi. Açıklamada "Pandemi, AB ülkeleri ile hava bağlantısının kopması, dost olmayan ülkelerin Rusya'ya dönük yaptırımları, döviz kurlarındaki artış ve döviz ödemelerindeki muazzam sorunlar operasyonları devam ettirmeyi imkansız hale getirdi. Misafirlerimizden, çalışanlarımızda ve iş ortaklarımızdan içtenlikle özür diliyoruz." denildi.''

Tur operatörü, hizmetlerini kullanan tüm turistlerden, meslektaşlarından ve ortaklarından özür dilerken, borçların ödenmesi ile ilgili tüm formalitelerin tamamlanana kadar çalışmaya devam edeceğine söz verdi.

Rusya Tur Operatörleri Birliği’ne (ATOR) göre, faaliyetlerin durdurulduğu dönemde bin 315 turiste tur satışı yapan Vedi Group’un halihazırdaki toplam müşteri sayısının 600’den fazlası koronavirüs salgını nedeniyle turlarını kullanamayan turistlerden oluşuyor. Yaptırımlar ve Ukrayna’daki özel askeri operasyon nedeniyle uçuşların yapılmadığı ülkelere planlanan tüm turlar iptal edilirken, bu ülkeler arasında Çekya, Macaristan, Malta, Fransa, İtalya olduğu belirtildi.

2023 yılının Temmuz, Ağustos, Eylül aylarındaki varışlar da dahil olmak üzere Rus tur operatörü Vedi Group'un toplam borcunun 80 milyon rubleden fazla, koronavirüs salgınından kaynaklanan borcun ise 54 milyon ruble olduğu tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop