mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ruslar Ortalama 10-11 Gece Kalacaklar

Turizm 13.06.2023 - 09:23, Güncelleme: 13.06.2023 - 09:23
 

Ruslar Ortalama 10-11 Gece Kalacaklar

Rus turistlerin 2023 yazı için hangi ülkede ortalama kaç günlük tur satın aldığı belli oldu.Ruslar ortalama 12 gecelik turları tercih etti. 10-11 gecelik Türkiye turlarına ilgi yoğun olurken, Ruslar Mısır, Maldivler ve BAE için 10 günlük turları tercih etti.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Rus turistlerin 2023 yazında ülkelere göre ortalama kaç günlük tur satın aldığına dair verileri açıkladı. Türkiye'de ortalama 10-11 gece kalacaklar Tur operatörlerinden toplanan rakamlara göre Rus turistler bu yaz en uzun turları Tayland, Endonezya, Sri Lanka ve Küba için tercih etti. Bu 4 ülke için Ruslar ortalama 12 gecelik turları tercih etti. 10-11 gecelik Türkiye turlarına ilgi yoğun olurken, Ruslar Mısır, Maldivler ve BAE için 10 günlük turları tercih etti. En uzun tur Türkiye'ye, 57 gün! ATOR Rusların bu yaz için tur operatörlerinden satın aldıkları en uzun süreli turları da açıkladı. Buna göre bu yaz için satın alınan en uzun süreli turlar şöyle: Türkiye - 57 gece Kıbrıs - 45 gece Tayland - 40 gece Mısır - 30 gece Endonezya - 26 gece Maldivler - 26 gece BAE - 21 gece Kazakistan - 21 gece Sri Lanka - 20 gece.  (Turizm Ajansı)
Rus turistlerin 2023 yazı için hangi ülkede ortalama kaç günlük tur satın aldığı belli oldu.Ruslar ortalama 12 gecelik turları tercih etti. 10-11 gecelik Türkiye turlarına ilgi yoğun olurken, Ruslar Mısır, Maldivler ve BAE için 10 günlük turları tercih etti.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Rus turistlerin 2023 yazında ülkelere göre ortalama kaç günlük tur satın aldığına dair verileri açıkladı.

Türkiye'de ortalama 10-11 gece kalacaklar

Tur operatörlerinden toplanan rakamlara göre Rus turistler bu yaz en uzun turları Tayland, Endonezya, Sri Lanka ve Küba için tercih etti. Bu 4 ülke için Ruslar ortalama 12 gecelik turları tercih etti. 10-11 gecelik Türkiye turlarına ilgi yoğun olurken, Ruslar Mısır, Maldivler ve BAE için 10 günlük turları tercih etti.

En uzun tur Türkiye'ye, 57 gün!

ATOR Rusların bu yaz için tur operatörlerinden satın aldıkları en uzun süreli turları da açıkladı. Buna göre bu yaz için satın alınan en uzun süreli turlar şöyle:

Türkiye - 57 gece

Kıbrıs - 45 gece

Tayland - 40 gece

Mısır - 30 gece

Endonezya - 26 gece

Maldivler - 26 gece

BAE - 21 gece

Kazakistan - 21 gece

Sri Lanka - 20 gece. 

(Turizm Ajansı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop