mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Savaştan Sonra İlk Rus Uçağı Gazipaşa’ya İndi

Turizm 26.12.2022 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2022 - 11:32
 

Savaştan Sonra İlk Rus Uçağı Gazipaşa’ya İndi

Moskova'dan savaştan sonra havalanan ilk Rus uçağı 166 yolcusu ve 6 mürettebatı ile Gazipaşa’ya iniş yaptı. Uçak su takıyla karşılanırken haftanın 5 günü karşılıklı uçuş gerçekleştirileceği aktarıldı.

Rusya Federasyonu’na ait Aeroflot grubunun ekonomi uçuşlarını gerçekleştiren Havayolu Şirketi, Rusya-Ukrayna savaşının ardından uluslararası yaptırımlar ve Federal Hava Taşımacılığı Ajansı'nın ilgili tavsiyeleri nedeniyle yurt dışı uçuşlarını tamamen askıya almıştı. 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren yurt dışı uçuşlarına başlayan Rus Havayolu, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na uzun bir aradan sonra uçuş gerçekleştirdi. Saat 13.00’te Rusya’nın başkenti Moskova’dan havalanan uçak, 15.05’te Gazipaşa Havalimanı'na iniş yaptı. 166 yolcusu ve 6 mürettebatı bulunan uçak, Gazipaşa’da su takıyla karşılandı. Haftanın 5 günü karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek Bölgede turizm sektörünü memnun eden uçuşlar, haftada 5 gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Moskova-Gazipaşa, Gazipaşa-Moskova uçuşları, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri yapılacak.
Moskova'dan savaştan sonra havalanan ilk Rus uçağı 166 yolcusu ve 6 mürettebatı ile Gazipaşa’ya iniş yaptı. Uçak su takıyla karşılanırken haftanın 5 günü karşılıklı uçuş gerçekleştirileceği aktarıldı.

Rusya Federasyonu’na ait Aeroflot grubunun ekonomi uçuşlarını gerçekleştiren Havayolu Şirketi, Rusya-Ukrayna savaşının ardından uluslararası yaptırımlar ve Federal Hava Taşımacılığı Ajansı'nın ilgili tavsiyeleri nedeniyle yurt dışı uçuşlarını tamamen askıya almıştı. 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren yurt dışı uçuşlarına başlayan Rus Havayolu, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na uzun bir aradan sonra uçuş gerçekleştirdi. Saat 13.00’te Rusya’nın başkenti Moskova’dan havalanan uçak, 15.05’te Gazipaşa Havalimanı'na iniş yaptı. 166 yolcusu ve 6 mürettebatı bulunan uçak, Gazipaşa’da su takıyla karşılandı.

Haftanın 5 günü karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek
Bölgede turizm sektörünü memnun eden uçuşlar, haftada 5 gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Moskova-Gazipaşa, Gazipaşa-Moskova uçuşları, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop