mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Sebze meyve kış fiyatlarında artış

Ekonomi 23.01.2022 - 09:43, Güncelleme: 23.01.2022 - 09:43
 

Sebze meyve kış fiyatlarında artış

Kış mevsimi nedeniyle birçok sebze ve meyve tavan fiyatlardan satılıyor. Buna gerekçe olarak ta tarla ve bahçede üretim olmaması gösteriliyor.İsteniş Hakan TÜPLEK (AYFON İGFA)- Sebze meyve üretimi ağırlıklı olarak seralardan karşılanıyor. Kış mevsiminde ise bazı sebze ve meyve fiyatları ne yazık ki yüksek seviyelerde seyrediyor. KIŞ SONRASI FİYATLAR DÜŞECEK Yeni mahsullerin pazarlara ulaşmasıyla da fiyatlama bakımından sert bir düşüş yaşayan sektör mevsim geçişlerinde fiyat istikranı koruyamıyor. Her iki mevsim ortalaması ise hem üreticiyi hem de tüketiciyi memnun edecek gibi görülüyor. SEBZE VE MEYVE FİYATLARINDA İSTİKRAR SAĞLANAMIYOR Bu soruna çözüm bulunabilirse üreticinin ürünü tarlada kalmayacak hem de tüketiciye doğru fiyatlama ile ürün ulaşmış olacak. Ne yazık ki bu fiyat ve üretim istikrarı için belirgin bir çalışma görülmemekte…. Fiyat ve üretim istikrarı ise, ne yazık ki ilk tarla ürünlerin pazarlara ulaşması ile sağlanabiliyor. Farklı yörelerde yetişen ilk sebze ve meyve fiyatları piyasada oluşan yüksek fiyatı aşağı çekmeye başlıyor.

Kış mevsimi nedeniyle birçok sebze ve meyve tavan fiyatlardan satılıyor. Buna gerekçe olarak ta tarla ve bahçede üretim olmaması gösteriliyor.

İsteniş Hakan TÜPLEK (AYFON İGFA)- Sebze meyve üretimi ağırlıklı olarak seralardan karşılanıyor. Kış mevsiminde ise bazı sebze ve meyve fiyatları ne yazık ki yüksek seviyelerde seyrediyor.

KIŞ SONRASI FİYATLAR DÜŞECEK

Yeni mahsullerin pazarlara ulaşmasıyla da fiyatlama bakımından sert bir düşüş yaşayan sektör mevsim geçişlerinde fiyat istikranı koruyamıyor. Her iki mevsim ortalaması ise hem üreticiyi hem de tüketiciyi memnun edecek gibi görülüyor.

SEBZE VE MEYVE FİYATLARINDA İSTİKRAR SAĞLANAMIYOR

Bu soruna çözüm bulunabilirse üreticinin ürünü tarlada kalmayacak hem de tüketiciye doğru fiyatlama ile ürün ulaşmış olacak. Ne yazık ki bu fiyat ve üretim istikrarı için belirgin bir çalışma görülmemekte…. Fiyat ve üretim istikrarı ise, ne yazık ki ilk tarla ürünlerin pazarlara ulaşması ile sağlanabiliyor. Farklı yörelerde yetişen ilk sebze ve meyve fiyatları piyasada oluşan yüksek fiyatı aşağı çekmeye başlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop