mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Serik yanan ormanlık alan havadan görüntülendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2024 - 10:05, Güncelleme: 29.07.2024 - 09:45
 

Serik yanan ormanlık alan havadan görüntülendi

Serik yanan ormanlık alan havadan görüntülendi

Antalya’nın Serik ilçesinde çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alınırken, yanan alanlar havadan görüntülendi. Bölgede ekiplerin yangını tamamen kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.Serik ilçesi Yumaklar Mahallesi’nde dün başlayan ve ilk tespitlere göre elektrik direğinin devrilmesi sonucu çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı. Havanın kararmasıyla birlikte normal hava desteğinin sonlandırılması sonrası gece görüşlü helikopterler de karadan söndürme işlemlerini sürdüren ekiplere destek verdi.Günün ağarmasıyla birlikte bölgedeki yangını tamamen kontrol altına alma çalışmaları da hızlandı. 43 arazöz, 16 ilk müdahale, 10 su ikmal aracı, 4 dozer, 22 hizmet vasıtası, 2 helikopter ve çok sayıda yangın işçisi ile müdahalenin sürdüğü yangın alanında, yanan bölgeler havadan görüntülendi.
Serik yanan ormanlık alan havadan görüntülendi
Antalya’nın Serik ilçesinde çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alınırken, yanan alanlar havadan görüntülendi. Bölgede ekiplerin yangını tamamen kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.
Serik ilçesi Yumaklar Mahallesi’nde dün başlayan ve ilk tespitlere göre elektrik direğinin devrilmesi sonucu çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı. Havanın kararmasıyla birlikte normal hava desteğinin sonlandırılması sonrası gece görüşlü helikopterler de karadan söndürme işlemlerini sürdüren ekiplere destek verdi.
Günün ağarmasıyla birlikte bölgedeki yangını tamamen kontrol altına alma çalışmaları da hızlandı. 43 arazöz, 16 ilk müdahale, 10 su ikmal aracı, 4 dozer, 22 hizmet vasıtası, 2 helikopter ve çok sayıda yangın işçisi ile müdahalenin sürdüğü yangın alanında, yanan bölgeler havadan görüntülendi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop