mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Sinan Gümüş Alanya Yolunda

Spor 30.08.2021 - 18:02, Güncelleme: 30.08.2021 - 18:02
 

Sinan Gümüş Alanya Yolunda

Fenerbahçeli futbolcu Sinan Gümüş’ün Alanyaspor ile anlaştığı ve hafta içinde Alanya’ya geleceği iddia edildi.

Muhabir Ayhan Şensoy, bugün yaptığı paylaşımda Fenerbahçeli Sinan Gümüş ile Aytemiz Alanyaspor’un anlaştığını iddia etti. Teknik direktör Pereira’nın gelmesi ile kadroda kendisine yer bulamayan Sinan Gümüş’ün hafta içi Alanya’ya geleceğini vurguladı. SİNAN GÜMÜŞ KİMDİR? Futbola Almanya’da başlayan 27 yaşındaki futbolcu, bir çok Alman takımında alt yapı eğitimlerini tamamladıktan sonra 2014 yılında Galatasaray’a transfer olmuştu. Galatasaray’ın ardından İtalya’nın Geneo takımına satılan Sinan, burada istenileni veremeyerek Antalyaspor’a kiralanmış ve ardından Fenerbahçe’ye satılmıştı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması ile ligde ve kupada 20 maça çıkan kanat oyuncusu 3 gol ve 1 asistlik performans göstermişti. Kariyerinde 205 maça çıkan Sinan, 46 gol ve 22 asist kaydetti. Sinan hem sağ hem de sol kanatta forma giydiği gibi santrafor bölgesinde de kullanılabiliyor.
Fenerbahçeli futbolcu Sinan Gümüş’ün Alanyaspor ile anlaştığı ve hafta içinde Alanya’ya geleceği iddia edildi.

Muhabir Ayhan Şensoy, bugün yaptığı paylaşımda Fenerbahçeli Sinan Gümüş ile Aytemiz Alanyaspor’un anlaştığını iddia etti. Teknik direktör Pereira’nın gelmesi ile kadroda kendisine yer bulamayan Sinan Gümüş’ün hafta içi Alanya’ya geleceğini vurguladı.

SİNAN GÜMÜŞ KİMDİR?

Futbola Almanya’da başlayan 27 yaşındaki futbolcu, bir çok Alman takımında alt yapı eğitimlerini tamamladıktan sonra 2014 yılında Galatasaray’a transfer olmuştu. Galatasaray’ın ardından İtalya’nın Geneo takımına satılan Sinan, burada istenileni veremeyerek Antalyaspor’a kiralanmış ve ardından Fenerbahçe’ye satılmıştı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması ile ligde ve kupada 20 maça çıkan kanat oyuncusu 3 gol ve 1 asistlik performans göstermişti. Kariyerinde 205 maça çıkan Sinan, 46 gol ve 22 asist kaydetti. Sinan hem sağ hem de sol kanatta forma giydiği gibi santrafor bölgesinde de kullanılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop