mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Toklu'dan ‘Türkiye Yüzyılı’ Vurgusu

Siyaset 14.11.2022 - 10:59, Güncelleme: 14.11.2022 - 10:59
 

Toklu'dan ‘Türkiye Yüzyılı’ Vurgusu

Antalya’da gerçekleştirilen ‘Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı’ toplantısına katılan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “21. Yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak” dedi.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı'nın düzenlediği Teşkilat Akademisi 'Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı' Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MKYK Üyesi Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Milletvekili Kemal Çelik, 19 ilçe başkanı, ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetiminin katılımı ile düzenlenen eğitim programının konukları gazeteci-yazar İhsan Aktaş, Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun, gazeteci-yazar Tacettin Kutay ve AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu oldu. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, eğitimlerin kendilerine güç kattığını, enerjilerini tazelediğini, motivasyonlarını yenilediğini söyledi. Toklu; “Eğitimler bize sosyal alanda olduğu gibi siyasi hayatımızda da önemli kazanımlar sağlıyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AR-GE Birim Başkanlığımıza, emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı'nı, büyüklerimizin, gönül coğrafyamızdaki dostlarımızla, eğitimle, bilimle ve halkımıza hizmetlerimizle yükselteceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı, evlatlarının geleceği için yüreği kıpır kıpır çarpan annelerin, babaların hayallerini hayata geçirerek yükselteceğiz." dedi. 2023’E EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ Toklu, son 20 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük atılımlar yaptıklarını belirterek “Son 20 yılda Türkiye'ye yeni bir Türkiye kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gelecek yüzyıla da damga vuracak projelerle 2023’e doğru yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ne kadar teşekkür etsek azdır. 21. Yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak." ifadelerine yer verdi.
Antalya’da gerçekleştirilen ‘Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı’ toplantısına katılan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “21. Yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak” dedi.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı'nın düzenlediği Teşkilat Akademisi 'Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı' Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, MKYK Üyesi Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Milletvekili Kemal Çelik, 19 ilçe başkanı, ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetiminin katılımı ile düzenlenen eğitim programının konukları gazeteci-yazar İhsan Aktaş, Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun, gazeteci-yazar Tacettin Kutay ve AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu oldu.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, eğitimlerin kendilerine güç kattığını, enerjilerini tazelediğini, motivasyonlarını yenilediğini söyledi.

Toklu; “Eğitimler bize sosyal alanda olduğu gibi siyasi hayatımızda da önemli kazanımlar sağlıyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AR-GE Birim Başkanlığımıza, emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı'nı, büyüklerimizin, gönül coğrafyamızdaki dostlarımızla, eğitimle, bilimle ve halkımıza hizmetlerimizle yükselteceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı, evlatlarının geleceği için yüreği kıpır kıpır çarpan annelerin, babaların hayallerini hayata geçirerek yükselteceğiz." dedi.

2023’E EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Toklu, son 20 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük atılımlar yaptıklarını belirterek “Son 20 yılda Türkiye'ye yeni bir Türkiye kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gelecek yüzyıla da damga vuracak projelerle 2023’e doğru yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ne kadar teşekkür etsek azdır. 21. Yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop