mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türkdoğan: Bu Kadar İhanet Fazla!

Siyaset 05.09.2021 - 22:19, Güncelleme: 05.09.2021 - 22:19
 

Türkdoğan: Bu Kadar İhanet Fazla!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan sosyal medya üzeriden açıklamalarda bulundu.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, sosyal medya hesaplarından 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu kadar ihanet fazla gelir! Yineliyorum; Cumhur İttifakı’ndan yemlenip, zillete yumurtlayamazsın!" diyerek muhattaplarına göndermede bulunduğu açıklamasıda; " Alanya’mızın en muktedir oda başkanı bugün Ermenek’te ablasının yanındaydı. Sahi bugün Ermenek’te ne vardı ki? Selçuklu otelde kayıtları mevcuttur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu kadar ihanet fazla gelir! Yineliyorum; Cumhur İttifakı’ndan yemlenip, zillete yumurtlayamazsın!!" dedi .  İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın paylaşımında söz ettiği Ermenek'te, İyi Partili Ermenek Belediyesi tarafından bu yıl 25.'si düzenlenen Karaman Ermenek Taşeli Kültür Sanat ve Sıla Festivali gerçekleştirildi. Festivale bir çok İyi Parti Milletvekili katılırken, Alanya'dan İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ve yöneticileri katıldılar. Festivale katılanlar arasında dikkat çeken isimlerin başında ise Alanya Sanayi ve Ticaret Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin oldu. İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ve İyi Partili yöneticilerle birlikte samimi görüntü veren Şahin,İyi partili heyetle birlikte Ermenek baraj gölünde tekne turu yaptı. Bu görüntüler üzerine vatandaşlar Şahin'in 'İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adaylığını kesinleştirdi' olarak yorumlandı.       
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan sosyal medya üzeriden açıklamalarda bulundu.

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, sosyal medya hesaplarından 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu kadar ihanet fazla gelir! Yineliyorum; Cumhur İttifakı’ndan yemlenip, zillete yumurtlayamazsın!" diyerek muhattaplarına göndermede bulunduğu açıklamasıda; " Alanya’mızın en muktedir oda başkanı bugün Ermenek’te ablasının yanındaydı. Sahi bugün Ermenek’te ne vardı ki? Selçuklu otelde kayıtları mevcuttur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu kadar ihanet fazla gelir! Yineliyorum; Cumhur İttifakı’ndan yemlenip, zillete yumurtlayamazsın!!" dedi . 

İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın paylaşımında söz ettiği Ermenek'te, İyi Partili Ermenek Belediyesi tarafından bu yıl 25.'si düzenlenen Karaman Ermenek Taşeli Kültür Sanat ve Sıla Festivali gerçekleştirildi. Festivale bir çok İyi Parti Milletvekili katılırken, Alanya'dan İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ve yöneticileri katıldılar. Festivale katılanlar arasında dikkat çeken isimlerin başında ise Alanya Sanayi ve Ticaret Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin oldu. İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ve İyi Partili yöneticilerle birlikte samimi görüntü veren Şahin,İyi partili heyetle birlikte Ermenek baraj gölünde tekne turu yaptı. Bu görüntüler üzerine vatandaşlar Şahin'in 'İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adaylığını kesinleştirdi' olarak yorumlandı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop