mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türkiye'de düşük karbon salınımlı çimento üretildi

Bilim-Teknoloji 31.01.2022 - 11:22, Güncelleme: 31.01.2022 - 11:22
 

Türkiye'de düşük karbon salınımlı çimento üretildi

İzmir ve Ege Bölgesi’nin en değerli yatırımlarından biri olan BATIÇİM, Türkiye’nin ilk akredite TS EN 197-5 sertifikalı düşük karbon salınımlı CEM II/C çimentosu üretimini yaptı.İZMİR (İGFA)  - Yeni yönetimiyle birlikte atağa geçen BATIÇİM Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. (BATIÇİM) 2022’ye hızlı başladı. Türkiye ekonomisinde yeni bir dönüm noktasına BATIÇİM imzası atan şirketin TS EN 197-5 çimento standardına uygun olarak CEM II/C “Portland Kompoze Çimento” adıyla ürettiği çimentosuna Türk Akreditasyon Kurumu akreditasyonu ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilendirilmesi dâhilinde Türkiye’de ilk kez Kalite ve Çevre Kurulu tarafından “G Uygunluk Belgesi” verildi. Bu sertifikalandırma ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliği’ne uygun olarak düşük karbon salınımlı, daha çevreci çimentonun piyasada güvenli bir şekilde kullanılmasına imkân sağlandı.

İzmir ve Ege Bölgesi’nin en değerli yatırımlarından biri olan BATIÇİM, Türkiye’nin ilk akredite TS EN 197-5 sertifikalı düşük karbon salınımlı CEM II/C çimentosu üretimini yaptı.

İZMİR (İGFA)  - Yeni yönetimiyle birlikte atağa geçen BATIÇİM Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. (BATIÇİM) 2022’ye hızlı başladı.

Türkiye ekonomisinde yeni bir dönüm noktasına BATIÇİM imzası atan şirketin TS EN 197-5 çimento standardına uygun olarak CEM II/C “Portland Kompoze Çimento” adıyla ürettiği çimentosuna Türk Akreditasyon Kurumu akreditasyonu ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilendirilmesi dâhilinde Türkiye’de ilk kez Kalite ve Çevre Kurulu tarafından “G Uygunluk Belgesi” verildi.

Bu sertifikalandırma ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliği’ne uygun olarak düşük karbon salınımlı, daha çevreci çimentonun piyasada güvenli bir şekilde kullanılmasına imkân sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop