mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Windows 11 pile 'ilaç' olacak!

Bilim-Teknoloji 21.02.2022 - 12:36, Güncelleme: 21.02.2022 - 12:36
 

Windows 11 pile 'ilaç' olacak!

Bilgisayarında pil sorunu yaşayanlara Windows 11'de ilaç gibi bir özellik geliyor. ANKARA (İGFA) - Microsoft, Windows 11'e 'Verimlilik modu' getirerek pil sorunu yaşayanlara çözüm bulmayı hedefliyor. Verimlilik modunda çalışan uygulamalar ise tamamen kapanmayacak, sadece sistem kaynaklarına erişimi kısıtlanacak. ShiftDelete'de yer alan habere göre, Microsoft, Windows Insider üyeleri için yayınladığı Windows 11 Insider Preview Build 22557 sürümüyle birlikte Görev Yöneticisi’ne “Verimlilik Modu” ekledi. Bir süredir test aşamasında olan bu özellik sayesinde sistem kaynaklarınızı (CPU, GPU gibi) “öncelikli olarak” hangi uygulama veya hizmetin kullanacağını belirleyebileceksiniz. Örneğin bilgisayarınızda yüklü olan bir tarayıcının önceliğini “düşük” olarak ayarladığınızda, Windows 11 o tarayıcının sistem kaynaklarına erişimini kısıtlayacak. Normalde bir uygulamanın arka planda çalışmasını engellemek istediğimizde Görev Yöneticisi’ni açıp “Görevi sonlandır” butonuna basmamız yeterli oluyordu. Ancak bu işlem onu tamamen kapatıyordu. Verimlilik modunda çalışan uygulamalar ise tamamen kapanmayacak, sadece sistem kaynaklarına erişimi kısıtlanacak. Böylelikle enerji verimliliği sağlanacak ve bilgisayarın genel performansı da artacak.

Bilgisayarında pil sorunu yaşayanlara Windows 11'de ilaç gibi bir özellik geliyor.

ANKARA (İGFA) - Microsoft, Windows 11'e 'Verimlilik modu' getirerek pil sorunu yaşayanlara çözüm bulmayı hedefliyor.

Verimlilik modunda çalışan uygulamalar ise tamamen kapanmayacak, sadece sistem kaynaklarına erişimi kısıtlanacak.

ShiftDelete'de yer alan habere göre, Microsoft, Windows Insider üyeleri için yayınladığı Windows 11 Insider Preview Build 22557 sürümüyle birlikte Görev Yöneticisi’ne “Verimlilik Modu” ekledi. Bir süredir test aşamasında olan bu özellik sayesinde sistem kaynaklarınızı (CPU, GPU gibi) “öncelikli olarak” hangi uygulama veya hizmetin kullanacağını belirleyebileceksiniz.

Örneğin bilgisayarınızda yüklü olan bir tarayıcının önceliğini “düşük” olarak ayarladığınızda, Windows 11 o tarayıcının sistem kaynaklarına erişimini kısıtlayacak. Normalde bir uygulamanın arka planda çalışmasını engellemek istediğimizde Görev Yöneticisi’ni açıp “Görevi sonlandır” butonuna basmamız yeterli oluyordu. Ancak bu işlem onu tamamen kapatıyordu.

Verimlilik modunda çalışan uygulamalar ise tamamen kapanmayacak, sadece sistem kaynaklarına erişimi kısıtlanacak. Böylelikle enerji verimliliği sağlanacak ve bilgisayarın genel performansı da artacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop