Hülya BEBEROĞLU
Köşe Yazarı
Hülya BEBEROĞLU
 

ALESO Seçimlerine 2 Gün Kaldı

Alanya esnaf ve sanatkarlar oda seçimlerinde, Alanya tarihinde belki de hiç bu kadar olmayacak şekilde iddialı bir seçim gerçekleşecek.  2 gün sonra yapılacak olan seçim çalışmalarında en ücra köşelerdeki esnaflarımızı bile unutmayan Fatih Nizam adayların arasından adeta bir fırtına gibi sıyrılıyor. Ama unutmamamız gereken bir şey var. Hızlı bir şekilde koşmak bazen durumun tam olarak değerlendirilememesine, artıların ve eksilerin tam olarak tartılmadan yola çıkılmasına ve bu nedenle de yanlış adımlara sebep olabilir. O yüzden az daha yavaş Başkan Adayımız Fatih Nizam. Duran Şimşek'in seçim ofisinin açılışında "bu adamı artık başkan yapalım" dedikoduları bir yandan, seçim ofisinin açılışında ki kalabalık bir yandan, esnafın kimi başkan yapmak istediği aşikar bir şekilde orada. Bu durumda belli oluyor ki esnaf, Duran Şimşek'in ALESO Başkanlığını hakkıyla yerine getireceğinden ziyadesiyle emin.  Selman Arıkan, 2 dönemdir Başkan olan Nuri Demir yönetiminden ayrılarak bu seçimde aday olması seçimi iyiden iyiye iddaalaştırdı.  Selamn Arıkan'ın Nuri Demir  yönetiminde tecrübe kazanması avataj sağlarken, oy potansiyellerinin aynı olması dezavantajda yaratıyor.  Nuri Demir bu kadar genç Başkan adayların da iddialı olduğu bir seçim yarışında, ister istemez ikinci plana düşmüş gibi görünse de, iki dönemdir Esnaf Odası Başkanı olması onun tecrübesini ortaya koyuyor.  Görünüyor ki, bu seçim diğer esnaf odası seçimlerine nazaran, adayların eksileri ve artılarıyla, çok çekişmeli geçecek.  Velhasıl kelam benim düşüncem Alanya esnafına yakışacak bir başkan seçilmesi dileğiyle
Ekleme Tarihi: 11 Ocak 2022 - Salı

ALESO Seçimlerine 2 Gün Kaldı

Alanya esnaf ve sanatkarlar oda seçimlerinde, Alanya tarihinde belki de hiç bu kadar olmayacak şekilde iddialı bir seçim gerçekleşecek. 

2 gün sonra yapılacak olan seçim çalışmalarında en ücra köşelerdeki esnaflarımızı bile unutmayan Fatih Nizam adayların arasından adeta bir fırtına gibi sıyrılıyor. Ama unutmamamız gereken bir şey var. Hızlı bir şekilde koşmak bazen durumun tam olarak değerlendirilememesine, artıların ve eksilerin tam olarak tartılmadan yola çıkılmasına ve bu nedenle de yanlış adımlara sebep olabilir. O yüzden az daha yavaş Başkan Adayımız Fatih Nizam.

Duran Şimşek'in seçim ofisinin açılışında "bu adamı artık başkan yapalım" dedikoduları bir yandan, seçim ofisinin açılışında ki kalabalık bir yandan, esnafın kimi başkan yapmak istediği aşikar bir şekilde orada. Bu durumda belli oluyor ki esnaf, Duran Şimşek'in ALESO Başkanlığını hakkıyla yerine getireceğinden ziyadesiyle emin. 

Selman Arıkan, 2 dönemdir Başkan olan Nuri Demir yönetiminden ayrılarak bu seçimde aday olması seçimi iyiden iyiye iddaalaştırdı.  Selamn Arıkan'ın Nuri Demir  yönetiminde tecrübe kazanması avataj sağlarken, oy potansiyellerinin aynı olması dezavantajda yaratıyor. 

Nuri Demir bu kadar genç Başkan adayların da iddialı olduğu bir seçim yarışında, ister istemez ikinci plana düşmüş gibi görünse de, iki dönemdir Esnaf Odası Başkanı olması onun tecrübesini ortaya koyuyor. 

Görünüyor ki, bu seçim diğer esnaf odası seçimlerine nazaran, adayların eksileri ve artılarıyla, çok çekişmeli geçecek.  Velhasıl kelam benim düşüncem Alanya esnafına yakışacak bir başkan seçilmesi dileğiyle

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
petshop