Kadriye Demirel
Köşe Yazarı
Kadriye Demirel
 

Eğitim-İş Antalya Şubesi Tecahül-İ Arif

(Bilip de bilmezden gelme) Sanatını sahnelemek için Alanya'da okul ziyaretindeydi. Ne yazık ki sendikacılıktan ve gündemden bihaber tavır ve söylemlerine şahit oldum. Bilip de bilmezden gelen yanlış ve asılsız bilgilendirmelerle sendikacılık yapmaya çalıştılar. Eğitim-İş Antalya Şubesi'ne sesleniyorum! 1-Evet, Kamu-Sen Toplu Görüşme masasına oturdu çünkü memurlar adına talepleri vardı ve masada yetkili sendikanın tavrını görmek istiyordu. 2-Evet, Kamu-Sen masaya oturdu. Çünkü çalışanların memurların hakkının korunması için ortak hareket beklentisi vardı ve Kamu-Sen işbirliğine hazır olduğunu gösterdi. 3-Kamu-Sen masadan kalktı çünkü memur adına dile getirdiği talepler karşılanmadı. 4-Kamu-Sen Toplu Görüşmeyi imzalamadı çünkü zaten, imza atmada yetkili sendika değildi. 5-400 tl sendika aidatı değildir. Sendika üyeliği teşvik primidir. Eğer sendika aidatı olsaydı sendika üyesinin hesabına değil, sendikanın hesabına doğrudan aktarılırdı.. 6-Kamu-Sen Toplu Görüşmeler öncesi 81 ilde memur maaş zamları için eş zamanlı olarak alanlara indi. Ve dahası... Google amcaya bir göz atarsanız Kamu-Sen ve Türk eğitim Sen'in haklı ve onurlu mücadelesini görürsünüz.
Ekleme Tarihi: 05 Kasım 2021 - Cuma

Eğitim-İş Antalya Şubesi Tecahül-İ Arif

(Bilip de bilmezden gelme) Sanatını sahnelemek için Alanya'da okul ziyaretindeydi.

Ne yazık ki sendikacılıktan ve gündemden bihaber tavır ve söylemlerine şahit oldum. Bilip de bilmezden gelen yanlış ve asılsız bilgilendirmelerle sendikacılık yapmaya çalıştılar.

Eğitim-İş Antalya Şubesi'ne sesleniyorum!

1-Evet, Kamu-Sen Toplu Görüşme masasına oturdu çünkü memurlar adına talepleri vardı ve masada yetkili sendikanın tavrını görmek istiyordu.

2-Evet, Kamu-Sen masaya oturdu. Çünkü çalışanların memurların hakkının korunması için ortak hareket beklentisi vardı ve Kamu-Sen işbirliğine hazır olduğunu gösterdi.

3-Kamu-Sen masadan kalktı çünkü memur adına dile getirdiği talepler karşılanmadı.

4-Kamu-Sen Toplu Görüşmeyi imzalamadı çünkü zaten, imza atmada yetkili sendika değildi.

5-400 tl sendika aidatı değildir. Sendika üyeliği teşvik primidir. Eğer sendika aidatı olsaydı sendika üyesinin hesabına değil, sendikanın hesabına doğrudan aktarılırdı..

6-Kamu-Sen Toplu Görüşmeler öncesi 81 ilde memur maaş zamları için eş zamanlı olarak alanlara indi.

Ve dahası...

Google amcaya bir göz atarsanız Kamu-Sen ve Türk eğitim Sen'in haklı ve onurlu mücadelesini görürsünüz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
petshop