mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Kazak Kadını Yaralayan Sanıktan 'Yalan' Savunması

Gündem 19.04.2024 - 10:20, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:20
 

Alanya'da Kazak Kadını Yaralayan Sanıktan 'Yalan' Savunması

Alanya’da Kazak uyruklu kadını bıçaklayarak yaralayan balıkçı Yaşar B. katıldığı ikinci duruşmada müştekinin yalan söylediğini ileri sürdü. Duruşma 11 Temmuz’a ertelendi.

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci duruşmaya 'Kasten Öldürmeye Teşebbüs' suçundan tutuklu bulunan Yaşar B. (65) Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi'nden jandarma ekiplerince salonda hazır bulundu. Duruşmada sanık Yaşar B’nin avukatı ve müşteki Kazakistanlı kadın Kuralay S. ile avukatı hazır bulundular. “BENİM ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIMI NİŞANLIMA GÖNDERMİŞ” Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya avukatı ile birlikte katılan Kazakistan uyruklu kadın Kuralay S. “Benim kaldığım otel inşaata girince Tosmur’da kiralık evin odasında Yaşar B. ile birlikte yaşıyorduk. Benim erkek arkadaşım değil. Ben olaydan sonra Alanya'dan taşındım. Antalya'dan nişanlımla Alanya'ya gelerek Nurullah Bey’in restoranına geldim. O gün de sanık Yaşar B. ordaydı. Ben kendisiyle konuşmuyordum. Kendisi benimle arkadaş olmayı teklif ediyordu. Sanık Yaşar B. benimle birlikte olmak istiyordu. Benimle konuşmak istiyordu. Ben de kabul etmeyince oturduğum sandalyede saçlarımdan tutarak ensem ile yüzümü bıçakladı. Ben de masanın altına düştüm. Sırtımdan da yaralandım. Gökhan ayırdı, sonra hastaneye götürüldüm. Kendisinden şikayetçiyim. Ayrıca sanık Yaşar B. nişanlıma benim çıplak fotoğraflarını göndermiş” dedi.  “HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM” Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, tutuklu sanık Yaşar B'ye "Kasten öldürme suçundan, kamu davasından yargılanıyorsun. Neler söyleyeceksiniz?" diye sordu. Sanık Yaşar B. “Hepinizden özür diliyorum. Bu kadınla 1 sene birlikte yaşadık. Onu seviyorum. Onun ilaçlarını ben aldım. Yüzündeki yarayı başkası yaptı, ben yapmadım. Benim telefonumda mesajlar halen duruyor, silinmedi. Gerçekleri söylesin. Yalan söylüyor” diye konuştu.  MÜŞTEKİ AVUKATI: BIÇAK VAR Müşteki Kazakistan uyruklu kadının avukatı, sanık Yaşar B’nin müvekkilini büyük bıçakla yaraladığını söyleyerek üst sınırdan cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. SANIK AVUKATI TAHLİYESİNİ İSTEDİ Sanık Yaşar B'nin avukatı ise, "Müvekkilim 26 Mayıs 2023 tarihinden itibaren tutuklu. Kasten öldürmeye teşebbüs etmedi. Müşteki tarafından tahrik edildi. Tanıkların ifadelerini kabul etmiyoruz. Restoranda yaşanan olayın görüntüsü dosyada mevcut. Tekrar incelenmesini talep ederek müvekkilimin adli kontrol şartıyla tahliyesini talep ederim" ifadelerini kullandı.  ÜÇÜNCÜ CELSEYE ZORLA GETİRİLECEK Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti olayda restoran sahibi Nurullah G’nin tanık olarak dinlenmesi için daha önce davetiye çıkartılmasına rağmen duruşmaya gelmediğinden üçüncü celseye zorla getirilmesi için kolluk kuvvetlerine bildirilmesine, müşteki kadının hastane raporlarının istenilmesine ve tutuklu sanık Yaşar B’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 11 Temmuz tarihine erteledi.
Alanya’da Kazak uyruklu kadını bıçaklayarak yaralayan balıkçı Yaşar B. katıldığı ikinci duruşmada müştekinin yalan söylediğini ileri sürdü. Duruşma 11 Temmuz’a ertelendi.

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci duruşmaya 'Kasten Öldürmeye Teşebbüs' suçundan tutuklu bulunan Yaşar B. (65) Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi'nden jandarma ekiplerince salonda hazır bulundu. Duruşmada sanık Yaşar B’nin avukatı ve müşteki Kazakistanlı kadın Kuralay S. ile avukatı hazır bulundular.

“BENİM ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIMI NİŞANLIMA GÖNDERMİŞ”

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya avukatı ile birlikte katılan Kazakistan uyruklu kadın Kuralay S. “Benim kaldığım otel inşaata girince Tosmur’da kiralık evin odasında Yaşar B. ile birlikte yaşıyorduk. Benim erkek arkadaşım değil. Ben olaydan sonra Alanya'dan taşındım. Antalya'dan nişanlımla Alanya'ya gelerek Nurullah Bey’in restoranına geldim. O gün de sanık Yaşar B. ordaydı. Ben kendisiyle konuşmuyordum. Kendisi benimle arkadaş olmayı teklif ediyordu. Sanık Yaşar B. benimle birlikte olmak istiyordu. Benimle konuşmak istiyordu. Ben de kabul etmeyince oturduğum sandalyede saçlarımdan tutarak ensem ile yüzümü bıçakladı. Ben de masanın altına düştüm. Sırtımdan da yaralandım. Gökhan ayırdı, sonra hastaneye götürüldüm. Kendisinden şikayetçiyim. Ayrıca sanık Yaşar B. nişanlıma benim çıplak fotoğraflarını göndermiş” dedi. 

“HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM”

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, tutuklu sanık Yaşar B'ye "Kasten öldürme suçundan, kamu davasından yargılanıyorsun. Neler söyleyeceksiniz?" diye sordu. Sanık Yaşar B. “Hepinizden özür diliyorum. Bu kadınla 1 sene birlikte yaşadık. Onu seviyorum. Onun ilaçlarını ben aldım. Yüzündeki yarayı başkası yaptı, ben yapmadım. Benim telefonumda mesajlar halen duruyor, silinmedi. Gerçekleri söylesin. Yalan söylüyor” diye konuştu. 

MÜŞTEKİ AVUKATI: BIÇAK VAR

Müşteki Kazakistan uyruklu kadının avukatı, sanık Yaşar B’nin müvekkilini büyük bıçakla yaraladığını söyleyerek üst sınırdan cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

SANIK AVUKATI TAHLİYESİNİ İSTEDİ

Sanık Yaşar B'nin avukatı ise, "Müvekkilim 26 Mayıs 2023 tarihinden itibaren tutuklu. Kasten öldürmeye teşebbüs etmedi. Müşteki tarafından tahrik edildi. Tanıkların ifadelerini kabul etmiyoruz. Restoranda yaşanan olayın görüntüsü dosyada mevcut. Tekrar incelenmesini talep ederek müvekkilimin adli kontrol şartıyla tahliyesini talep ederim" ifadelerini kullandı. 

ÜÇÜNCÜ CELSEYE ZORLA GETİRİLECEK

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti olayda restoran sahibi Nurullah G’nin tanık olarak dinlenmesi için daha önce davetiye çıkartılmasına rağmen duruşmaya gelmediğinden üçüncü celseye zorla getirilmesi için kolluk kuvvetlerine bildirilmesine, müşteki kadının hastane raporlarının istenilmesine ve tutuklu sanık Yaşar B’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 11 Temmuz tarihine erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop