mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Asgari Ücret Açıklandı!

Gündem 22.12.2022 - 12:39, Güncelleme: 22.12.2022 - 12:39
 

Asgari Ücret Açıklandı!

Milyonlarca çalışanın gözü asgari ücret açıklamasında... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücreti açıklıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önümüzdeki dakikalarda yapacağı açıklama ile 2023 yılında uygulanacak asgari ücreti kamuoyuna duyuruyor. ORTAK RAKAM ÜZERİNDE ANLAŞILAMADI Çalışan ve işveren tarafı ortak rakam üzerinde anlaşamadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, taraflar arasında anlaşma için samimi bir gayret gösterdiklerini söyledi. Erdoğan, asgari ücret rakamı ülkemizin ekonomik görünümüyle uyumlu olduğunu kaydetti. Asgari ücreti belirlerken, hem geçmiş kayıpları telafi edecek, hem de önümüzdeki yıla ait enflasyonu öngören bir tabloyu gözönüne aldıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimsenin hakkının zayi olmasına meydan vermeyiz. Asgari ücretle ilgili adımları da bu hissiyatla atıyoruz" dedi. Net asgari ücret 2023 yılında 8 bin 500 lira olarak mutabık kaldık.
Milyonlarca çalışanın gözü asgari ücret açıklamasında... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücreti açıklıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önümüzdeki dakikalarda yapacağı açıklama ile 2023 yılında uygulanacak asgari ücreti kamuoyuna duyuruyor.

ORTAK RAKAM ÜZERİNDE ANLAŞILAMADI

Çalışan ve işveren tarafı ortak rakam üzerinde anlaşamadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, taraflar arasında anlaşma için samimi bir gayret gösterdiklerini söyledi. Erdoğan, asgari ücret rakamı ülkemizin ekonomik görünümüyle uyumlu olduğunu kaydetti.

Asgari ücreti belirlerken, hem geçmiş kayıpları telafi edecek, hem de önümüzdeki yıla ait enflasyonu öngören bir tabloyu gözönüne aldıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimsenin hakkının zayi olmasına meydan vermeyiz. Asgari ücretle ilgili adımları da bu hissiyatla atıyoruz" dedi.

Net asgari ücret 2023 yılında 8 bin 500 lira olarak mutabık kaldık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop