mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’nın Oba Mahallesi’ne Yeni Bir Park Daha

Gündem 19.04.2024 - 10:31, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:31
 

Alanya’nın Oba Mahallesi’ne Yeni Bir Park Daha

Alanya Belediyesi nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Oba Mahallesi’ne 900 metrekare büyüklüğünde yeni bir çocuk parkı daha kazandırdı.

Alanya Belediyesi tarafından Oba Mahallesi 543 Ada 1 Parsel doğusundaki yeşil alana; 2 kuleli halat tırmanmalı yeni nesil oyun grubu, salıncak, anne çocuk salıncağı, tahterevalli, kamelyalar ve piknik alanları bulunan 900 metrekare büyüklüğünde yeni bir çocuk parkı kazandırıldı. Ayrıca, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen bu alanda köpeklerin sahipleriyle birlikte şehir ortamında keyifli ve özgür zaman geçirebilecekleri oyun parkı da tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı. Alanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar yapılmaya devam edileceği belirtildi.
Alanya Belediyesi nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Oba Mahallesi’ne 900 metrekare büyüklüğünde yeni bir çocuk parkı daha kazandırdı.

Alanya Belediyesi tarafından Oba Mahallesi 543 Ada 1 Parsel doğusundaki yeşil alana; 2 kuleli halat tırmanmalı yeni nesil oyun grubu, salıncak, anne çocuk salıncağı, tahterevalli, kamelyalar ve piknik alanları bulunan 900 metrekare büyüklüğünde yeni bir çocuk parkı kazandırıldı.
Ayrıca, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen bu alanda köpeklerin sahipleriyle birlikte şehir ortamında keyifli ve özgür zaman geçirebilecekleri oyun parkı da tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.
Alanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar yapılmaya devam edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop