mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Trafikte 2 Günde 11 Bin 38 Kural İhlali

Gündem (İGFA) - İGFA Haber Ajansı | 28.04.2022 - 09:00, Güncelleme: 28.04.2022 - 09:00
 

Trafikte 2 Günde 11 Bin 38 Kural İhlali

Türkiye genelinde eş zamanlı kırmızı ışık, seyir halinde cep telefonu ve emniyet kemeri kullanımının ihbarlı olarak denetimi gerçekleştirildi.

Trafik güvenliğinin sağlanması ve kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi amacıyla 23-24 Nisan 2022 tarihlerinde sivil ekip/yaya personeli ve resmi ekiplerimizin katılımıyla kırmızı ışık, seyir halinde cep telefonu ve emniyet kemeri kullanımına yönelik ülke genelinde eş zamanlı olarak ihbarlı özel denetim gerçekleştirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre 3 bin 443 sürücünün kırmızı ışık kuralını ihlal ettiği, 2 bin 562 sürücü/yolcunun emniyet kemeri kullanmadığı, bin 725 sürücünün ise seyir halinde cep telefonu kullandığı tespit edilerek işlem yapıldı. 334 araç trafikten men edilirken, 32 sürücü belgesi geçici olarak geri alındı. Toplamda 11 bin 38 trafik kural ihlali tespit edilerek cezai işlem uygulandı. Ekipler, sürücülere ve yolculara seyahatleri boyunca can güvenlikleri için seyir halinde cep telefonu kullanmamaları ve diğer trafik kurallarına uymaları konusunu hatırlatırken, Genel Müdürlük tarafından denetimlerin devam edeceği kaydedildi.
Türkiye genelinde eş zamanlı kırmızı ışık, seyir halinde cep telefonu ve emniyet kemeri kullanımının ihbarlı olarak denetimi gerçekleştirildi.

Trafik güvenliğinin sağlanması ve kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi amacıyla 23-24 Nisan 2022 tarihlerinde sivil ekip/yaya personeli ve resmi ekiplerimizin katılımıyla kırmızı ışık, seyir halinde cep telefonu ve emniyet kemeri kullanımına yönelik ülke genelinde eş zamanlı olarak ihbarlı özel denetim gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre 3 bin 443 sürücünün kırmızı ışık kuralını ihlal ettiği, 2 bin 562 sürücü/yolcunun emniyet kemeri kullanmadığı, bin 725 sürücünün ise seyir halinde cep telefonu kullandığı tespit edilerek işlem yapıldı. 334 araç trafikten men edilirken, 32 sürücü belgesi geçici olarak geri alındı.

Toplamda 11 bin 38 trafik kural ihlali tespit edilerek cezai işlem uygulandı.

Ekipler, sürücülere ve yolculara seyahatleri boyunca can güvenlikleri için seyir halinde cep telefonu kullanmamaları ve diğer trafik kurallarına uymaları konusunu hatırlatırken, Genel Müdürlük tarafından denetimlerin devam edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop