mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da AK Kadınların Yönetimi Belli Oldu

Siyaset 21.01.2024 - 11:51, Güncelleme: 21.01.2024 - 11:51
 

Alanya’da AK Kadınların Yönetimi Belli Oldu

Ak Parti Alanya Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan’ın yeni yönetim kurulu belirlendi.

Gülay Güvenç’in istifasının ardından göreve gelen Fatma Anılgan’ın yürütme kurulu listesi şu şekilde oluştu: Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Zeynep Çebiç, Teşkilat Başkanı Fatma Zeybek, Seçim İşleri Başkanı Tuğba Şanlı Şirin, Tanıtım ve Medya Başkanı Gamze Yatmaz, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Özdemir, Yerel Yönetimler Başkanı Hatice Akçocuk, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Zülfiye Kültür, Ekonomi İşleri Başkanı Hülya Demiral, İdari ve Mali İşler Başkanı Sultan Akyüz, Sekreter Fatma Büşra Değirmenci. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni Kadın Kolları yönetim listesini de duyurdu. Anılgan paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Yeni Kadın Kolları Yönetim Kurulu Alanya’mıza ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun.
Ak Parti Alanya Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan’ın yeni yönetim kurulu belirlendi.

Gülay Güvenç’in istifasının ardından göreve gelen Fatma Anılgan’ın yürütme kurulu listesi şu şekilde oluştu:

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Zeynep Çebiç, Teşkilat Başkanı Fatma Zeybek, Seçim İşleri Başkanı Tuğba Şanlı Şirin, Tanıtım ve Medya Başkanı Gamze Yatmaz, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Özdemir, Yerel Yönetimler Başkanı Hatice Akçocuk, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Zülfiye Kültür, Ekonomi İşleri Başkanı Hülya Demiral, İdari ve Mali İşler Başkanı Sultan Akyüz, Sekreter Fatma Büşra Değirmenci.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni Kadın Kolları yönetim listesini de duyurdu. Anılgan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yeni Kadın Kolları Yönetim Kurulu Alanya’mıza ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop