mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya İmamoğlu Sayesinde Büyükşehir Zabıtasını Gördü

Gündem 29.04.2023 - 12:37, Güncelleme: 29.04.2023 - 12:37
 

Alanya İmamoğlu Sayesinde Büyükşehir Zabıtasını Gördü

Alanya'ya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitingine Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin birim müdürleri ve zabıta ekiplerinin tam kadro ile katılması sonrası Alanya'da vatandaşlar "İlk kez İmamoğlu sayesinde Büyükşehir personeli ve zabıtasını Alanya'da gördük." şeklinde yorumladılar.

Alanya'ya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitingindeki bazı uygulamalar vatandaşlar ve basın mensupları tarafından tepki ile karşılandı. İlk olarak Gazipaşa'dan Alanya'ya gelirken kendisini korumakla görevli çakarlı koruma araçları trafikte bazı vatandaşlara zor anlar yaşatırken,miting alanında basın mensuplarını yer ayrılmadı. Ulusal ve yerel basın mensuplarının otobüsteki platforma çıkmalarına izin verilmemesi üzerine kendisine yer bulamayan basın mensupları vatandaşların arkasında görevlerini yapmaya çalıştılar Alanya'daki mitinge Alanya'daki vatandaşlar rağbet etmezken CHP ilçe belediyeleri olan Kemer, Gazipaşa, Muratpaşa'dan otobüslerle vatandaşları miting alanına getirildiği gözlendi. Antalya Byükşehir Belediyesi personeli ve zabıta ekiplerinin de tam kadro Alanya'ya İmamoğlu'nun mitingine katılmak üzere gelmesini vatandaşlar şaşkınlıkla karşıladı. Vatandaşlar;" İmamoğlu sayesinde Alanya'da ilk kez Büyükşehir personeli ve zabıtasını Alanya'da gördük." şeklinde yorumladılar.  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, göreve geldikten sonra Alanya'da ki yatırımları durdurarak, görevli olan personel sayısınıda azaltması vatandaşların tepkisini çekmişti. 
Alanya'ya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitingine Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin birim müdürleri ve zabıta ekiplerinin tam kadro ile katılması sonrası Alanya'da vatandaşlar "İlk kez İmamoğlu sayesinde Büyükşehir personeli ve zabıtasını Alanya'da gördük." şeklinde yorumladılar.

Alanya'ya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitingindeki bazı uygulamalar vatandaşlar ve basın mensupları tarafından tepki ile karşılandı. İlk olarak Gazipaşa'dan Alanya'ya gelirken kendisini korumakla görevli çakarlı koruma araçları trafikte bazı vatandaşlara zor anlar yaşatırken,miting alanında basın mensuplarını yer ayrılmadı. Ulusal ve yerel basın mensuplarının otobüsteki platforma çıkmalarına izin verilmemesi üzerine kendisine yer bulamayan basın mensupları vatandaşların arkasında görevlerini yapmaya çalıştılar

Alanya'daki mitinge Alanya'daki vatandaşlar rağbet etmezken CHP ilçe belediyeleri olan Kemer, Gazipaşa, Muratpaşa'dan otobüslerle vatandaşları miting alanına getirildiği gözlendi. Antalya Byükşehir Belediyesi personeli ve zabıta ekiplerinin de tam kadro Alanya'ya İmamoğlu'nun mitingine katılmak üzere gelmesini vatandaşlar şaşkınlıkla karşıladı. Vatandaşlar;" İmamoğlu sayesinde Alanya'da ilk kez Büyükşehir personeli ve zabıtasını Alanya'da gördük." şeklinde yorumladılar. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, göreve geldikten sonra Alanya'da ki yatırımları durdurarak, görevli olan personel sayısınıda azaltması vatandaşların tepkisini çekmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop