mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Konyaaltı’nın Saklıkent’teki ek hizmet binası son aşamada

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2024 - 12:23, Güncelleme: 17.01.2024 - 12:17
 

Konyaaltı’nın Saklıkent’teki ek hizmet binası son aşamada

Konyaaltı’nın Saklıkent’teki ek hizmet binası son aşamada

Konyaaltı Belediyesi, Saklıkent Kayak Merkezi bölgesi ve bu bölgenin bağlantı yollarının sürekli açık kalması için ek hizmet binası yapıyor. Bu merkez, bölgede 24 saat esasına dayanarak çalışan personelin de daha verimli olmasını sağlayacak.Konyaaltı Belediyesi, kırsal bölgelerde yaptığı farklı çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor. Antalya’nın gözde turistik merkezlerinden biri olan Saklıkent’in ve çevresinin bağlantı yollarının sürekli açık kalması için 24 saat esasıyla çalışmalar yapan Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bölgede çalışan personelin koordinasyonunun daha verimli olabilmesi adına ek hizmet binası inşa ediyor. Ek hizmet binası, kış mevsimi boyunca yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklıkent Kayak Merkezi’ne ulaşımın aksamaması için çalışan Konyaaltı Belediyesi ekiplerinin koordinasyonunun yanı sıra, personelin vardiya aralarında ve molalarında dinlenmesi, temel ihtiyaçlarını gidermesi ve yatılı olarak çalışmasına da uygun imkânlara sahip.Sahadaki personelin konforu önemliYaz aylarında yayla yollarında yaptıkları çalışmaları kış aylarında da aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘‘Kış turizminin göz bebeği Saklıkent Kayak Merkezi’nin yollarını açık tutabilmek için ekiplerimiz 7/24 esasıyla vatandaşımıza hizmet veriyor. Personelimizin bu yoğun çalışma ortamında dinlenebilmesi, ihtiyaçlarını giderebilmesi ve konaklayabilmesi için bir ek hizmet binası inşa ediyoruz. Bina, çalışan personelimizin konforunun yanı sıra, ekiplerimizin olaylara ani müdahalelerini de kolaylaştıracak nitelikte olacak’’ dedi.Müdahaleler kolaylaşacakZorlu kış şartlarında yaylalara ulaşımın sağlanabilmesi için ekiplerin karla yoğun bir mücadele içerisinde olduklarını belirten Fen İşleri Müdürlüğü personeli Zehra Kıran, kış aylarında yollardaki buzların eritilmesi, tuzlama, kar küreme ve yol açma çalışmalarının yapılması; yaz aylarında ise yangın ile mücadele için 7/24 sahada olan ekipler için ek hizmet binasına ihtiyaç duyulduğunu aktardı. 10 kişi kapasiteli yatakhanesi ve tuz deposuyla, toplam 200 metrekare inşaat alanına sahip olan Saklıkent ek hizmet binasının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kıran, binanın, Korkuteli, Kemer ve Kumluca yollarının bağlantısında olduğunu, konumu gereği muhtemel olaylara karşı müdahaleleri de kolaylaştıracağını söyledi.
Konyaaltı’nın Saklıkent’teki ek hizmet binası son aşamada
Konyaaltı Belediyesi, Saklıkent Kayak Merkezi bölgesi ve bu bölgenin bağlantı yollarının sürekli açık kalması için ek hizmet binası yapıyor. Bu merkez, bölgede 24 saat esasına dayanarak çalışan personelin de daha verimli olmasını sağlayacak.
Konyaaltı Belediyesi, kırsal bölgelerde yaptığı farklı çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor. Antalya’nın gözde turistik merkezlerinden biri olan Saklıkent’in ve çevresinin bağlantı yollarının sürekli açık kalması için 24 saat esasıyla çalışmalar yapan Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bölgede çalışan personelin koordinasyonunun daha verimli olabilmesi adına ek hizmet binası inşa ediyor. Ek hizmet binası, kış mevsimi boyunca yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklıkent Kayak Merkezi’ne ulaşımın aksamaması için çalışan Konyaaltı Belediyesi ekiplerinin koordinasyonunun yanı sıra, personelin vardiya aralarında ve molalarında dinlenmesi, temel ihtiyaçlarını gidermesi ve yatılı olarak çalışmasına da uygun imkânlara sahip.

Sahadaki personelin konforu önemli
Yaz aylarında yayla yollarında yaptıkları çalışmaları kış aylarında da aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘‘Kış turizminin göz bebeği Saklıkent Kayak Merkezi’nin yollarını açık tutabilmek için ekiplerimiz 7/24 esasıyla vatandaşımıza hizmet veriyor. Personelimizin bu yoğun çalışma ortamında dinlenebilmesi, ihtiyaçlarını giderebilmesi ve konaklayabilmesi için bir ek hizmet binası inşa ediyoruz. Bina, çalışan personelimizin konforunun yanı sıra, ekiplerimizin olaylara ani müdahalelerini de kolaylaştıracak nitelikte olacak’’ dedi.

Müdahaleler kolaylaşacak
Zorlu kış şartlarında yaylalara ulaşımın sağlanabilmesi için ekiplerin karla yoğun bir mücadele içerisinde olduklarını belirten Fen İşleri Müdürlüğü personeli Zehra Kıran, kış aylarında yollardaki buzların eritilmesi, tuzlama, kar küreme ve yol açma çalışmalarının yapılması; yaz aylarında ise yangın ile mücadele için 7/24 sahada olan ekipler için ek hizmet binasına ihtiyaç duyulduğunu aktardı. 10 kişi kapasiteli yatakhanesi ve tuz deposuyla, toplam 200 metrekare inşaat alanına sahip olan Saklıkent ek hizmet binasının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kıran, binanın, Korkuteli, Kemer ve Kumluca yollarının bağlantısında olduğunu, konumu gereği muhtemel olaylara karşı müdahaleleri de kolaylaştıracağını söyledi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop