mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel’e Gençlerden Sevgi Seli

Gündem 27.01.2024 - 16:18, Güncelleme: 27.01.2024 - 16:18
 

Başkan Yücel’e Gençlerden Sevgi Seli

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hayata geçirdiği etüt merkezlerinden mezun olan ve sınav yılındaki öğrenciler Kaynaşma Programı’nda Başkan Yücel’le bir araya geldiler. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Yücel, “Alanya'mızın geleceği, ülkemizin aydınlık yarınlarının bekçisi gençlerimizin eğitim hayatlarına katkı sağladığımızı görmek bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ‘Önce Eğitim’ sloganı ile kente iki yeni etüt merkezi kazandırmıştı. Alanya merkezde bulunan Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi ile Payallar Şehit Aybüke Öğretmen Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi öğrencilerin sınav başarısında başrol oynamaya devam ediyor. Her iki etüt merkezinde eğitim alarak üniversite kazanan öğrenciler ile bu yıl sınava girecek öğrenciler Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde düzenlenen Kaynaşma Programında bir araya geldiler. Mezun olan öğrencilerin bilgi ve birikimleri ile sınav sürecinde yaşadıklarını, sınava girecek öğrencilere aktardığı programa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı. BAŞKAN YÜCEL: EN KISA SÜREDE MAHMUTLAR ETÜT MERKEZİMİZİ AÇACAĞIZ Öğrencilerle sohbet eden ve her öğrencinin durumu ile tek tek ilgilen Başkan Yücel, sınava girecek öğrencilere de başarılar diledi. Başkan Yücel programda, “Alanya’mıza son dönemde iki etüt merkezi kazandırmanın mutluluğunu böyle güzel günlerde bir kez daha yaşıyorum. Bildiğiniz gibi Mahmutlar Mahallemizdeki etüt merkezimiz de son aşamaya geldi. İnşallah çok kısa süre içerisinde orayı da hizmete açacağız ve hem merkezde hem doğu da hem de batıdaki öğrencilerimiz belediyemizin etüt merkezlerinden yararlanabilecek. Alanya’mızda sınav sürecinde olan öğrencilerimizin neredeyse yarısı belediyemizin etüt merkezlerinde eğitim görüyor. Bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bizlere gösteriyor.” dedi. BAŞKAN YÜCEL: BİZ ÖNCE EĞİTİM DEDİK VE HER ŞEYİN EĞİTİMLE DÜZELECEĞİNE İNANDIK. Başkan Yücel konuşmasını, “Biz önce eğitim dedik ve her şeyin eğitimle düzeleceğine inandık. Sizler de çalıştınız, başardınız bizleri gururlandırdınız ve şimdi ülkemizin farklı şehirlerinde eğitim görüyor, Alanya’mızı temsil ediyorsunuz. Diğer arkadaşlarınız da bu yıl sınava girecekler ve sizler gibi üniversiteli olacaklar. Alanya'mızın geleceği, ülkemizin aydınlık yarınlarının bekçisi siz gençlerimizin eğitim hayatlarına katkı sağladığımızı görmek bizleri çok mutlu ediyor. Başarılı genç bir nesil yetiştirebilmek için; okullar, kreşler, etüt merkezleri, yurtlar ve kütüphaneler yapmaya, gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” diye sonlardı. Öğrenciler de Başkan Yücel’e kendilerine böyle bir imkan verdiği için teşekkür ettiler.  
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hayata geçirdiği etüt merkezlerinden mezun olan ve sınav yılındaki öğrenciler Kaynaşma Programı’nda Başkan Yücel’le bir araya geldiler. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Yücel, “Alanya'mızın geleceği, ülkemizin aydınlık yarınlarının bekçisi gençlerimizin eğitim hayatlarına katkı sağladığımızı görmek bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ‘Önce Eğitim’ sloganı ile kente iki yeni etüt merkezi kazandırmıştı. Alanya merkezde bulunan Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi ile Payallar Şehit Aybüke Öğretmen Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi öğrencilerin sınav başarısında başrol oynamaya devam ediyor. Her iki etüt merkezinde eğitim alarak üniversite kazanan öğrenciler ile bu yıl sınava girecek öğrenciler Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde düzenlenen Kaynaşma Programında bir araya geldiler. Mezun olan öğrencilerin bilgi ve birikimleri ile sınav sürecinde yaşadıklarını, sınava girecek öğrencilere aktardığı programa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı.

BAŞKAN YÜCEL: EN KISA SÜREDE MAHMUTLAR ETÜT MERKEZİMİZİ AÇACAĞIZ

Öğrencilerle sohbet eden ve her öğrencinin durumu ile tek tek ilgilen Başkan Yücel, sınava girecek öğrencilere de başarılar diledi. Başkan Yücel programda, “Alanya’mıza son dönemde iki etüt merkezi kazandırmanın mutluluğunu böyle güzel günlerde bir kez daha yaşıyorum. Bildiğiniz gibi Mahmutlar Mahallemizdeki etüt merkezimiz de son aşamaya geldi. İnşallah çok kısa süre içerisinde orayı da hizmete açacağız ve hem merkezde hem doğu da hem de batıdaki öğrencilerimiz belediyemizin etüt merkezlerinden yararlanabilecek. Alanya’mızda sınav sürecinde olan öğrencilerimizin neredeyse yarısı belediyemizin etüt merkezlerinde eğitim görüyor. Bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bizlere gösteriyor.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: BİZ ÖNCE EĞİTİM DEDİK VE HER ŞEYİN EĞİTİMLE DÜZELECEĞİNE İNANDIK.

Başkan Yücel konuşmasını, “Biz önce eğitim dedik ve her şeyin eğitimle düzeleceğine inandık. Sizler de çalıştınız, başardınız bizleri gururlandırdınız ve şimdi ülkemizin farklı şehirlerinde eğitim görüyor, Alanya’mızı temsil ediyorsunuz. Diğer arkadaşlarınız da bu yıl sınava girecekler ve sizler gibi üniversiteli olacaklar. Alanya'mızın geleceği, ülkemizin aydınlık yarınlarının bekçisi siz gençlerimizin eğitim hayatlarına katkı sağladığımızı görmek bizleri çok mutlu ediyor. Başarılı genç bir nesil yetiştirebilmek için; okullar, kreşler, etüt merkezleri, yurtlar ve kütüphaneler yapmaya, gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” diye sonlardı.

Öğrenciler de Başkan Yücel’e kendilerine böyle bir imkan verdiği için teşekkür ettiler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop