mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kart dolum cihazından belediye personelinin topladığı paraları çalan hırsız yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 15:35, Güncelleme: 30.08.2023 - 13:51
 

Kart dolum cihazından belediye personelinin topladığı paraları çalan hırsız yakalandı

Kart dolum cihazından belediye personelinin topladığı paraları çalan hırsız yakalandı

Antalya’da toplu taşıma biniş kartı dolum cihazında biriken paraların bulunduğu torbayı çalan şüpheli, polis ekiplerinin 200 güvenlik kamerasını incelemesi sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinde çaldığı 16 bin TL ele geçirildi.Olay, dün saat 11.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, belediye personeli Serhat A. ve Kenan D., Antalya Kart satış ve dolum cihazında biriken paraları toplama görevine çıktı. İçlerinde 10 bin ila 30 bin TL arasında değişen miktarlarda para bulunan torbaları araca koyan iki çalışan, bir cihazdan daha para toplamak için araçtan inerken kapıyı kilitlemeyi unuttu. Bu sırada 2 şüpheli aracın kapısını açıp torbalardan birini alarak kaçtı. Durumu fark eden görevliler, şüphelilerin peşinden koşsa da yetişemedi. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Torbalar ve araba üzerinde parmak izi çalışması yapan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 200 güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelilerin izini sürdü. Kimliği tespit edilen şüphelilerden O.D., kaldığı ikametin yakınında kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan O.D.’nin üzerinde içerisinde 16 bin TL’nin bulunduğu torba da ele geçirildi.
Kart dolum cihazından belediye personelinin topladığı paraları çalan hırsız yakalandı
Antalya’da toplu taşıma biniş kartı dolum cihazında biriken paraların bulunduğu torbayı çalan şüpheli, polis ekiplerinin 200 güvenlik kamerasını incelemesi sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinde çaldığı 16 bin TL ele geçirildi.
Olay, dün saat 11.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, belediye personeli Serhat A. ve Kenan D., Antalya Kart satış ve dolum cihazında biriken paraları toplama görevine çıktı. İçlerinde 10 bin ila 30 bin TL arasında değişen miktarlarda para bulunan torbaları araca koyan iki çalışan, bir cihazdan daha para toplamak için araçtan inerken kapıyı kilitlemeyi unuttu. Bu sırada 2 şüpheli aracın kapısını açıp torbalardan birini alarak kaçtı. Durumu fark eden görevliler, şüphelilerin peşinden koşsa da yetişemedi. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Torbalar ve araba üzerinde parmak izi çalışması yapan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 200 güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelilerin izini sürdü. Kimliği tespit edilen şüphelilerden O.D., kaldığı ikametin yakınında kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan O.D.’nin üzerinde içerisinde 16 bin TL’nin bulunduğu torba da ele geçirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop