mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kumluca’ya gençlik merkezi yapılacak

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2023 - 14:18, Güncelleme: 02.08.2023 - 13:59
 

Kumluca’ya gençlik merkezi yapılacak

Kumluca’ya gençlik merkezi yapılacak

Kumluca ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılan gençlik merkezinin temeli atıldı. Gençlik merkezinin yaklaşık bir yılda bitirilerek hizmete açılması planlanıyor.Temel Eğitim Mahallesi Şehir Stadı yanında yer alan Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait iki nolu antrenman sahasının bulunduğu alanda yapılan gençlik merkezinde; 1 spor salonu, 4 etkinlik salonu, 1 seminer salonu, 1 soyunma odası, 2 personel odası ve 1 kafeterya yer alacak. 128 dönüm arsa üzerine yapılacak olan 2 katlı 1 blok Gençlik Merkezi, bin 340 metrekare zemin oturma alanı ile toplamda 2 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal ve Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Gençlik Merkezi inşaatını yerinde inceledi.Gençlik Merkezi hakkında bilgi veren Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, “Gençlerimizin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek gençlerin kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yapılacak olan Kumluca Gençlik Merkezi yaklaşık 38 milyon 400 bin TL maliyetiyle bin 340 metrekare alana yapılacak. Modern mimarisiyle Kumlucalı gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde dizayn edilen içerisinde atölyeler, spor salonu, konferans salonları, kütüphane gibi çok donanımlı olan tesis bitince gençlerimize hizmet verecek. Kumluca halkımız adına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a destekleri ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” dedi.AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal da, gençlik merkezinin yapımında emeği geçen Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Antalya milletvekillerine teşekkür ederek, gençlik merkezinin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kumluca’ya gençlik merkezi yapılacak
Kumluca ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılan gençlik merkezinin temeli atıldı. Gençlik merkezinin yaklaşık bir yılda bitirilerek hizmete açılması planlanıyor.
Temel Eğitim Mahallesi Şehir Stadı yanında yer alan Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait iki nolu antrenman sahasının bulunduğu alanda yapılan gençlik merkezinde; 1 spor salonu, 4 etkinlik salonu, 1 seminer salonu, 1 soyunma odası, 2 personel odası ve 1 kafeterya yer alacak. 128 dönüm arsa üzerine yapılacak olan 2 katlı 1 blok Gençlik Merkezi, bin 340 metrekare zemin oturma alanı ile toplamda 2 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal ve Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Gençlik Merkezi inşaatını yerinde inceledi.
Gençlik Merkezi hakkında bilgi veren Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, “Gençlerimizin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek gençlerin kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yapılacak olan Kumluca Gençlik Merkezi yaklaşık 38 milyon 400 bin TL maliyetiyle bin 340 metrekare alana yapılacak. Modern mimarisiyle Kumlucalı gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde dizayn edilen içerisinde atölyeler, spor salonu, konferans salonları, kütüphane gibi çok donanımlı olan tesis bitince gençlerimize hizmet verecek. Kumluca halkımız adına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a destekleri ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal da, gençlik merkezinin yapımında emeği geçen Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Antalya milletvekillerine teşekkür ederek, gençlik merkezinin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop