mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Üniversite Öğrencileri İçin Bir Araya Geldiler

Gündem 25.09.2023 - 17:05, Güncelleme: 25.09.2023 - 17:05
 

Alanya’da Üniversite Öğrencileri İçin Bir Araya Geldiler

Kaymakam Ürkmezer, “Üniversiteleri kazanan öğrencilerimiz için gerekli çalışmaları yaptık. Yurt başvurusunda bulunan tüm öğrencilerimiz yurtlara yerleşti” dedi.

Alanya’da bulunan Üniversitelerle İlgili Güvenlik Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi. Alanya Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı katıldılar. Toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında ALKÜ ve Alanya Üniversitesi’nde eğitim gören ve üniversitelere yerleşmeye hak kazanan öğrencilerle ilgili konaklayacakları yurtlar, bu yurtların yeterlilik durumları, yurt yerleşkeleriyle ilgili güvenlik konuları ile öğrencilerin üniversitelere ulaşımları hakkında bilgi alışverişinde bulunularak değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca Üniversite çevrelerine dair güvenlik ve asayiş konularının görüşüldüğü toplantıda, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara üniversiteler ve çevrelerinde alacakları güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgiler verildi.  “ÖĞRENCİLERİMİZ YURTLARA YERLEŞTİ” Toplantıyla ilgili konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer, “Yeni üniversite döneminde ilçemizde eğitim gören ve ilçemizdeki üniversiteleri kazanan öğrencilerimiz için gerekli çalışmaları yaptık. Yurt başvurusunda bulunan tüm öğrencilerimiz yurtlara yerleşti. Ayrıca yurtlarımızla ilgili eksik ve ihtiyaçları da belirleyerek kurumlarımızla iş birliği içerisinde gereken çalışmaları tamamladık. Üniversitelerimiz ve çevrelerinin güvenliği ile ilgili olarak İlçe Jandarma Komutanlığımız ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz gerekli güvenlik tedbirlerini alacaklar. Öğrencilerimizin üniversite ve yurtlara ulaşımları ile ilgili olarak ise toplu taşımaların artırılmasına yönelik çalışmaları hızlandırdık. Yeni akademik yılın üniversitelere ve tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kaymakam Ürkmezer, “Üniversiteleri kazanan öğrencilerimiz için gerekli çalışmaları yaptık. Yurt başvurusunda bulunan tüm öğrencilerimiz yurtlara yerleşti” dedi.

Alanya’da bulunan Üniversitelerle İlgili Güvenlik Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi. Alanya Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı katıldılar. Toplantıda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında ALKÜ ve Alanya Üniversitesi’nde eğitim gören ve üniversitelere yerleşmeye hak kazanan öğrencilerle ilgili konaklayacakları yurtlar, bu yurtların yeterlilik durumları, yurt yerleşkeleriyle ilgili güvenlik konuları ile öğrencilerin üniversitelere ulaşımları hakkında bilgi alışverişinde bulunularak değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca Üniversite çevrelerine dair güvenlik ve asayiş konularının görüşüldüğü toplantıda, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara üniversiteler ve çevrelerinde alacakları güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgiler verildi. 
“ÖĞRENCİLERİMİZ YURTLARA YERLEŞTİ”
Toplantıyla ilgili konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer, “Yeni üniversite döneminde ilçemizde eğitim gören ve ilçemizdeki üniversiteleri kazanan öğrencilerimiz için gerekli çalışmaları yaptık. Yurt başvurusunda bulunan tüm öğrencilerimiz yurtlara yerleşti. Ayrıca yurtlarımızla ilgili eksik ve ihtiyaçları da belirleyerek kurumlarımızla iş birliği içerisinde gereken çalışmaları tamamladık. Üniversitelerimiz ve çevrelerinin güvenliği ile ilgili olarak İlçe Jandarma Komutanlığımız ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz gerekli güvenlik tedbirlerini alacaklar. Öğrencilerimizin üniversite ve yurtlara ulaşımları ile ilgili olarak ise toplu taşımaların artırılmasına yönelik çalışmaları hızlandırdık. Yeni akademik yılın üniversitelere ve tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop