mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkent Üniversitesi Hastanesi’nden Bir İlk

Gündem 02.10.2023 - 11:05, Güncelleme: 02.10.2023 - 11:05
 

Başkent Üniversitesi Hastanesi’nden Bir İlk

Başkent Üniversitesi Alanya Araştırma ve Uygulama Hastanesi böbrek ve üreter kanseri olan hastanın normal şartlarda açık cerrahi girişimle gerçekleşmesi gereken ameliyatının laparoskopik yöntemle gerçekleştirdi.

İleri uzmanlık ve deneyim gerektiren bu ameliyatı gerçekleştiren Başkent Üniversitesi Alanya Araştırma ve Uygulama Hastanesi Üroloji kliniği hekimleri başarılı işlemin ardından  açıklamada bulunan üroloji uzmanı operatör doktor Mubariz Aydamırov, Operatör Doktor Nasır Yılmaz ve Prof. Dr. Müslüm Ahmet Tunçkıran birkaç mini kesiyle hastanın kanserli kitlesini vücut dışına çıkararak iyileşme döneminin minimal seviyede kısaltılması ve 5 gün içerisinde hastanın günlük hayata dönmesinin mümkün olduğunu söylediler. Doktorlar açık ameliyatlardaki kanama ve kan kaybı riskinin çok büyük oranda ortadan kalkmasının mümkün olduğunu vurguladılar. “ZAMANINDA MÜDAHALE İLE İYİLEŞMEK MÜMKÜN”  Başkent Üniversitesi Hastanesi Üroloji kliniği hekimleri mesane kanseri konusunda erkek ve kadınlarda küçümsenmeyecek şekilde sık bir görülen kanser türü olduğunu vurguladı. Mesane kanseri tedavisinde zamanında müdahalenin yapılmasıyla tamamen iyileşmenin mümkün olduğunu ifade edildi.
Başkent Üniversitesi Alanya Araştırma ve Uygulama Hastanesi böbrek ve üreter kanseri olan hastanın normal şartlarda açık cerrahi girişimle gerçekleşmesi gereken ameliyatının laparoskopik yöntemle gerçekleştirdi.

İleri uzmanlık ve deneyim gerektiren bu ameliyatı gerçekleştiren Başkent Üniversitesi Alanya Araştırma ve Uygulama Hastanesi Üroloji kliniği hekimleri başarılı işlemin ardından  açıklamada bulunan üroloji uzmanı operatör doktor Mubariz Aydamırov, Operatör Doktor Nasır Yılmaz ve Prof. Dr. Müslüm Ahmet Tunçkıran birkaç mini kesiyle hastanın kanserli kitlesini vücut dışına çıkararak iyileşme döneminin minimal seviyede kısaltılması ve 5 gün içerisinde hastanın günlük hayata dönmesinin mümkün olduğunu söylediler. Doktorlar açık ameliyatlardaki kanama ve kan kaybı riskinin çok büyük oranda ortadan kalkmasının mümkün olduğunu vurguladılar.

“ZAMANINDA MÜDAHALE İLE İYİLEŞMEK MÜMKÜN” 

Başkent Üniversitesi Hastanesi Üroloji kliniği hekimleri mesane kanseri konusunda erkek ve kadınlarda küçümsenmeyecek şekilde sık bir görülen kanser türü olduğunu vurguladı. Mesane kanseri tedavisinde zamanında müdahalenin yapılmasıyla tamamen iyileşmenin mümkün olduğunu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop