mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Avokado Paketleme Tesisi inşaatına başlandı

Gündem 20.07.2023 - 23:52, Güncelleme: 20.07.2023 - 23:52
 

Alanya'da Avokado Paketleme Tesisi inşaatına başlandı

Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen, Avokado Paketleme Tesisi inşaatına başladıklarını belirterek, "Tesisimiz Kasım ayında hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Uğrak Mahallesi’nde yapımına başlanılan Avokado Paketleme Tesisi inşaatının 3 ay içinde bitirilmesi hedefleniyor. Avokado Paketleme Tesisi inşaatına başladıklarını dile getiren Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen, "Bu tesisin bölgeye ve üreticilere çok büyük katkısı olacak" dedi. “Aşırı talep var" Sevilgen, bu sene avokadoya aşırı talep olduğunu ifade ederek, "Hedefimiz Kasım’da avokado paketleme tesisini faaliyete geçirmek. Burada amacımız daha kaliteli ürün, daha düzgün hasat yapılması. Tesis kurma amacımız ise; ihracat için mal üretmek, ki ihracata çok talep var. Bu tesisin bölgeye ve üreticilere çok büyük katkısı olacak, çünkü yurt dışına gitmeyen ürün yurt içindeki pazarda üreticiyi kurtarmıyor. Avokadonun yurt dışına gitmesi daha avantajlı olacak" şeklinde konuştu.
Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen, Avokado Paketleme Tesisi inşaatına başladıklarını belirterek, "Tesisimiz Kasım ayında hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Uğrak Mahallesi’nde yapımına başlanılan Avokado Paketleme Tesisi inşaatının 3 ay içinde bitirilmesi hedefleniyor. Avokado Paketleme Tesisi inşaatına başladıklarını dile getiren Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen, "Bu tesisin bölgeye ve üreticilere çok büyük katkısı olacak" dedi.

“Aşırı talep var"
Sevilgen, bu sene avokadoya aşırı talep olduğunu ifade ederek, "Hedefimiz Kasım’da avokado paketleme tesisini faaliyete geçirmek. Burada amacımız daha kaliteli ürün, daha düzgün hasat yapılması. Tesis kurma amacımız ise; ihracat için mal üretmek, ki ihracata çok talep var. Bu tesisin bölgeye ve üreticilere çok büyük katkısı olacak, çünkü yurt dışına gitmeyen ürün yurt içindeki pazarda üreticiyi kurtarmıyor. Avokadonun yurt dışına gitmesi daha avantajlı olacak" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop