mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Jandarması Devriyeleri ‘Ginger’la Yapacak

Gündem 02.06.2022 - 14:53, Güncelleme: 02.06.2022 - 14:55
 

Alanya Jandarması Devriyeleri ‘Ginger’la Yapacak

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Devriye hizmetlerinde kullanılmak üzere Alanya Jandarma Komutanlığına verilen ‘’Gınger Elektrikli Bisiklet’’ teslim programına katıldı

Alanya Kestel Jandarma uygulama noktasında gerçekleşen programa Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, ve Jandarma personelleri katıldı. Alanya Jandarma Komutanlığı devriye hizmetlerinde kullanılmak üzere Mahmutlar ve Kestel sahil bandında turizm sezonunda artan nüfus sebebiyle asayiş olaylarının önüne geçmek ve suç önleyici devriye ekipler çalışmaları kapsamında Alanya Jandarma Komutanlığına ‘’Gınger Elektirikli Bisikletler’’ teslim edildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Ürkmezer “Alanya’mız hem Jandarma hem Emniyet açısından yaz sezonunda nüfus ve hareketliliğin arttığı ve buna paralel olarak asayiş olaylarının da gerçekleştiği bir kentimiz. Bu anlamda sahillerimizin güvenliği bizim için çok önemli. Jandarma sorumluluk alanındaki Kestel ve Kargıcak arası sahil bandında olabilecek asayiş olaylarının önlenmesinde mobil ekiplerimizin çalışmalarına her zaman ihtiyaç duyuyoruz. Bu sayede Kargıcak ile Kestel arasındaki sahil bölgelerimizde asayiş olaylarına karşı suç önlemede istatistiksel olarak başarı sağlayacağımızı ve sahillerimizin güvenliğinin daha da artacağını düşünüyoruz. Alanya’mızın huzur ve güvenliği için; Jandarma, Emniyet ve diğer tüm kurumlarla hep birlikte çalışacağız” dedi.
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Devriye hizmetlerinde kullanılmak üzere Alanya Jandarma Komutanlığına verilen ‘’Gınger Elektrikli Bisiklet’’ teslim programına katıldı

Alanya Kestel Jandarma uygulama noktasında gerçekleşen programa Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, ve Jandarma personelleri katıldı.

Alanya Jandarma Komutanlığı devriye hizmetlerinde kullanılmak üzere Mahmutlar ve Kestel sahil bandında turizm sezonunda artan nüfus sebebiyle asayiş olaylarının önüne geçmek ve suç önleyici devriye ekipler çalışmaları kapsamında Alanya Jandarma Komutanlığına ‘’Gınger Elektirikli Bisikletler’’ teslim edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Ürkmezer “Alanya’mız hem Jandarma hem Emniyet açısından yaz sezonunda nüfus ve hareketliliğin arttığı ve buna paralel olarak asayiş olaylarının da gerçekleştiği bir kentimiz. Bu anlamda sahillerimizin güvenliği bizim için çok önemli. Jandarma sorumluluk alanındaki Kestel ve Kargıcak arası sahil bandında olabilecek asayiş olaylarının önlenmesinde mobil ekiplerimizin çalışmalarına her zaman ihtiyaç duyuyoruz. Bu sayede Kargıcak ile Kestel arasındaki sahil bölgelerimizde asayiş olaylarına karşı suç önlemede istatistiksel olarak başarı sağlayacağımızı ve sahillerimizin güvenliğinin daha da artacağını düşünüyoruz. Alanya’mızın huzur ve güvenliği için; Jandarma, Emniyet ve diğer tüm kurumlarla hep birlikte çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop