mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Türk Eğitim-Sen Alanya Kahvaltıda Buluştu

Gündem 28.11.2022 - 09:45, Güncelleme: 28.11.2022 - 09:45
 

Türk Eğitim-Sen Alanya Kahvaltıda Buluştu

Türk Eğitim Sen Antalya 2 Nolu Şube Alanya Öğretmen Evi’nde düzenlenen kahvaltı programında sendika üyeleri ile bir araya geldi.

Türk Eğitim Sen Alanya Şube Başkanı Burhan Ulu, programında yaptığı konuşmasında tüm üyelere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde sendika üyeleri ile bir araya geleceklerini söyledi. Başkan Ulu yaptığı konuşmasında şöyle dedi: "Öncelikle 4 şehidimizi rahmetle anmak istiyorum. Amacımız birlik ve beraberlik, sohbetlerimizle bu birlik ve beraberliği pekiştirmek istiyoruz. Bu nedenle kahvaltı programını düzenledik davetimize katıldığınız için teşekkür ediyor Öğretmenler gününüzü canı gönülden kutluyorum." Başkan Yardımcısı Erhan Bayram yaptığı konuşmada şunlara değindi: "Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bize güzel Alanya'mızda birlik ve beraberlik içerisinden olma imkanı burhan başkanımıza ve tüm emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağlık ve huzur içerisinde başarılarla daha nice 24 Kasımları kutlamayı diliyorum."  Genel Sekreter Haydar Urfalı yaptığı konuşmasında şunlar söylendi: "Eğitim Öğretim ve Bilim hizmetleri iş kolu hareketli dinamik ve sorunların çok olduğu bir alan. Özellikle öğretmenler , kamu ve eğitim çalışanları ile alakalı gündem oldukça yoğun. Yaz döneminden bu yana öğretmenlerin birinci gündemi öğretmenlik meslek kanunu. Biz kariyer basamakları sınavını istemedik, öğretmenlik meslek kanununa evet dedik. Çünkü öğretmenlik meslek kanunu önemsiyoruz. Bu zamana kadar da duruşumuzdan asla vazgeçmedik. biz 17 yıldır ne söylediysek bugünde aynı şeyi söylüyoruz biz kariyer basamaklarını sınavsız verilmesini, mesleki kıdeme bağlı olarak verilmesini savunuyoruz. Bu çabayı ve gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu güzel organizasyon için Burhan Ulu başkanımızın nezdinde emeği geçen, organizasyona katılan herkesi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum." Programda ayrıca 2021 ve 2022 yıllarında emekli olan sendika üyelerine de plaketleri takdim edildi.
Türk Eğitim Sen Antalya 2 Nolu Şube Alanya Öğretmen Evi’nde düzenlenen kahvaltı programında sendika üyeleri ile bir araya geldi.

Türk Eğitim Sen Alanya Şube Başkanı Burhan Ulu, programında yaptığı konuşmasında tüm üyelere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde sendika üyeleri ile bir araya geleceklerini söyledi.

Başkan Ulu yaptığı konuşmasında şöyle dedi:
"Öncelikle 4 şehidimizi rahmetle anmak istiyorum. Amacımız birlik ve beraberlik, sohbetlerimizle bu birlik ve beraberliği pekiştirmek istiyoruz. Bu nedenle kahvaltı programını düzenledik davetimize katıldığınız için teşekkür ediyor Öğretmenler gününüzü canı gönülden kutluyorum."

Başkan Yardımcısı Erhan Bayram yaptığı konuşmada şunlara değindi:
"Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bize güzel Alanya'mızda birlik ve beraberlik içerisinden olma imkanı burhan başkanımıza ve tüm emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağlık ve huzur içerisinde başarılarla daha nice 24 Kasımları kutlamayı diliyorum." 

Genel Sekreter Haydar Urfalı yaptığı konuşmasında şunlar söylendi:
"Eğitim Öğretim ve Bilim hizmetleri iş kolu hareketli dinamik ve sorunların çok olduğu bir alan. Özellikle öğretmenler , kamu ve eğitim çalışanları ile alakalı gündem oldukça yoğun. Yaz döneminden bu yana öğretmenlerin birinci gündemi öğretmenlik meslek kanunu. Biz kariyer basamakları sınavını istemedik, öğretmenlik meslek kanununa evet dedik. Çünkü öğretmenlik meslek kanunu önemsiyoruz. Bu zamana kadar da duruşumuzdan asla vazgeçmedik. biz 17 yıldır ne söylediysek bugünde aynı şeyi söylüyoruz biz kariyer basamaklarını sınavsız verilmesini, mesleki kıdeme bağlı olarak verilmesini savunuyoruz. Bu çabayı ve gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu güzel organizasyon için Burhan Ulu başkanımızın nezdinde emeği geçen, organizasyona katılan herkesi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum."

Programda ayrıca 2021 ve 2022 yıllarında emekli olan sendika üyelerine de plaketleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop