mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Kayıp Alman Turist Havadan Karadan Aranıyor

Gündem 24.08.2023 - 16:17, Güncelleme: 24.08.2023 - 16:17
 

Alanya'da Kayıp Alman Turist Havadan Karadan Aranıyor

Alanya'da 1 hafta önce kaybolan Alman kadın turisti arama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalılarda bugün havadan helikopter ve dron desteği de kullanıldı.

Alanya'nın İncekum Mahallesi'nde bulunan bir otele tatile gelen ve sabah erken saatlerde otelden çıkarak 1 haftadır kendisinden haber alınamayan Alman kadın turist için ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor. Alman Annegret Kandzorra Linow (72), kızı, damadı ve torunlarıyla birlikte 5 gün önce Alanya'ya tatile geldi. O günün sabahı tek başına ayakkabılarını giymeden çoraplı olarak dışarı çıkan yaşlı kadından o gün bugündür haber alınamıyor. Çok sayıda jandarma, jandarma komando, Afet ve Acil Durum Alanya (AFAD) ile Acil Hava Arama Kurtarma Manavgat ekibinin katıldığı arama çalışmalarında 7. günde herhangi bir ize ulaşılamadı. Çalışmalarda bugün havadan helikopter ve dron desteği de kullanıldı. Jandarma komandonun da bulunduğu 250 kişilik arama kurtarma ekibi bölgeyi didik didik arıyor.
Alanya'da 1 hafta önce kaybolan Alman kadın turisti arama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalılarda bugün havadan helikopter ve dron desteği de kullanıldı.

Alanya'nın İncekum Mahallesi'nde bulunan bir otele tatile gelen ve sabah erken saatlerde otelden çıkarak 1 haftadır kendisinden haber alınamayan Alman kadın turist için ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor. Alman Annegret Kandzorra Linow (72), kızı, damadı ve torunlarıyla birlikte 5 gün önce Alanya'ya tatile geldi. O günün sabahı tek başına ayakkabılarını giymeden çoraplı olarak dışarı çıkan yaşlı kadından o gün bugündür haber alınamıyor. Çok sayıda jandarma, jandarma komando, Afet ve Acil Durum Alanya (AFAD) ile Acil Hava Arama Kurtarma Manavgat ekibinin katıldığı arama çalışmalarında 7. günde herhangi bir ize ulaşılamadı.
Çalışmalarda bugün havadan helikopter ve dron desteği de kullanıldı. Jandarma komandonun da bulunduğu 250 kişilik arama kurtarma ekibi bölgeyi didik didik arıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop