mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ASSİM’de projeleriyle fark oluşturacaklar

Bilim-Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2023 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2023 - 14:32
 

ASSİM’de projeleriyle fark oluşturacaklar

ASSİM’de projeleriyle fark oluşturacaklar

Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM), dernekler için grafik tasarım eğitim programı başlatıyor.ASSİM, grafik tasarımın temellerini sivil toplum kuruluşlarına öğreterek, derneklere kendi projelerini hayata geçirme ve yenilikçi dünyada fark oluşturabilme imkanı sunmayı amaçlıyor. Grafik tasarım alanında temel derslerin verileceği eğitiminde katılımcılara kartvizit ve broşür tasarımı, davetiye ve afiş tasarımı, sosyal medya görsel tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı, magnet ve etiket tasarımı, Amerikan servis ve katalog tasarımı, logo tasarımı, restoran menü tasarımları, profesyonel grafik tasarım ipuçları ve püf noktaları konularında bilgiler verilecek. Sivil toplum kuruluşlarına verilecek eğitim programının yanı sıra ASSİM’de robotik kodlama, web ve oyun yazılım eğitimleri de devam ediyor.
ASSİM’de projeleriyle fark oluşturacaklar
Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM), dernekler için grafik tasarım eğitim programı başlatıyor.
ASSİM, grafik tasarımın temellerini sivil toplum kuruluşlarına öğreterek, derneklere kendi projelerini hayata geçirme ve yenilikçi dünyada fark oluşturabilme imkanı sunmayı amaçlıyor. Grafik tasarım alanında temel derslerin verileceği eğitiminde katılımcılara kartvizit ve broşür tasarımı, davetiye ve afiş tasarımı, sosyal medya görsel tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı, magnet ve etiket tasarımı, Amerikan servis ve katalog tasarımı, logo tasarımı, restoran menü tasarımları, profesyonel grafik tasarım ipuçları ve püf noktaları konularında bilgiler verilecek. Sivil toplum kuruluşlarına verilecek eğitim programının yanı sıra ASSİM’de robotik kodlama, web ve oyun yazılım eğitimleri de devam ediyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop