mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Yatak odasının kule döndüğü yangında canlarını zor kurtardılar

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2024 - 10:55, Güncelleme: 25.01.2024 - 10:41
 

Yatak odasının kule döndüğü yangında canlarını zor kurtardılar

Yatak odasının kule döndüğü yangında canlarını zor kurtardılar

Antalya’da 3 katlı binanın giriş katında çıkan yangında evin yatak odası kullanılamaz hale geldi. Yangını görerek kendilerini dışarı atan aile üyelerinden yaşlı kadına ise ilk müdahale olay yerinde yapıldı.Yangın, saat 09.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 126 Sokak üzerinde yer alan 3 katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Annesi Neslihan Ertuna (64) ile birlikte yaşayan Tuna Ertuna (25) uyudukları esnada yatak odasında duman çıktığını gördü. Ertuna, kendilerini dışarıya atarak durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla kısa sürede olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın bir anda büyüyerek evin yatak odasını sardı. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale ederken, dumandan küçük çaplı etkilenen Neslihan Ertuna sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Ekipler yaklaşık 30 dakikalık çalışmayla yangını söndürürken, evde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi."Hızlı bir şekilde elimize hiçbir şey alamadan çıktık"Yaşananları anlatan Tuna Ertuna, “Evde uyuyorduk bir anda yangın çıktı. Yangını görünce ailemi hemen dışarı çıkardım. Hızlı bir şekilde elimize hiçbir şey alamadan çıktık, sadece telefonumuzu alabildik. Kiracı olarak oturuyorduk, yaralanan yok” dedi.
Yatak odasının kule döndüğü yangında canlarını zor kurtardılar
Antalya’da 3 katlı binanın giriş katında çıkan yangında evin yatak odası kullanılamaz hale geldi. Yangını görerek kendilerini dışarı atan aile üyelerinden yaşlı kadına ise ilk müdahale olay yerinde yapıldı.
Yangın, saat 09.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 126 Sokak üzerinde yer alan 3 katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Annesi Neslihan Ertuna (64) ile birlikte yaşayan Tuna Ertuna (25) uyudukları esnada yatak odasında duman çıktığını gördü. Ertuna, kendilerini dışarıya atarak durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla kısa sürede olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın bir anda büyüyerek evin yatak odasını sardı. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale ederken, dumandan küçük çaplı etkilenen Neslihan Ertuna sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındı. Ekipler yaklaşık 30 dakikalık çalışmayla yangını söndürürken, evde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

"Hızlı bir şekilde elimize hiçbir şey alamadan çıktık"
Yaşananları anlatan Tuna Ertuna, “Evde uyuyorduk bir anda yangın çıktı. Yangını görünce ailemi hemen dışarı çıkardım. Hızlı bir şekilde elimize hiçbir şey alamadan çıktık, sadece telefonumuzu alabildik. Kiracı olarak oturuyorduk, yaralanan yok” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop