mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Diş Tedavisinde Rekor

Sağlık 09.01.2024 - 09:14, Güncelleme: 09.01.2024 - 09:14
 

Alanya’da Diş Tedavisinde Rekor

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ahmet Emre Uysal merkezde 2023 yılı içerisinde 194 bin 175 hasta hizmet verildiğini açıkladı.

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışmalarına ara vermeksizin hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam ediyor. 2023 yılı boyunca merkezde yapılan işlemlerden bahseden Başhekim Emre Uysal 2024 yılında da çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi. Hasta memnuniyetini en öncelikli sırada tuttuklarının altını çizen Uysal, “194 bin 175 hastamıza 592 bin 501 tedavi işlemi uyguladık” dedi. Hastaneye ilişkin verileri paylaşan Antalya Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ahmet Emre Uysal “194 bin 175 hastaya 592 bin 501 adet tedavi işlemi uyguladık. Merkezimizde 3 Çocuk Diş Hekimi, 3 Protez Uzmanı, 1 Restoratif Tedavi Uzmanı, 1 Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı, 3 Periodontoloji (Diş Eti Uzmanı), 1 Ağız Diş Çene Radyolojisi Uzmanı ve 44 Genel Diş Hekimi olmak üzere toplamda 56 diş hekimimizle halkımıza son sistem hizmet vermeye devam ediyoruz. Merkezimizde bulunan Dental Tomografi Cihazı ile implant ve ağız içi cerrahi tedavilerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz. Yeni yılda da hastalarımızın sağlığı ve memnuniyeti için sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi. -
Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ahmet Emre Uysal merkezde 2023 yılı içerisinde 194 bin 175 hasta hizmet verildiğini açıkladı.

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışmalarına ara vermeksizin hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam ediyor. 2023 yılı boyunca merkezde yapılan işlemlerden bahseden Başhekim Emre Uysal 2024 yılında da çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi. Hasta memnuniyetini en öncelikli sırada tuttuklarının altını çizen Uysal, “194 bin 175 hastamıza 592 bin 501 tedavi işlemi uyguladık” dedi.

Hastaneye ilişkin verileri paylaşan Antalya Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ahmet Emre Uysal “194 bin 175 hastaya 592 bin 501 adet tedavi işlemi uyguladık. Merkezimizde 3 Çocuk Diş Hekimi, 3 Protez Uzmanı, 1 Restoratif Tedavi Uzmanı, 1 Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı, 3 Periodontoloji (Diş Eti Uzmanı), 1 Ağız Diş Çene Radyolojisi Uzmanı ve 44 Genel Diş Hekimi olmak üzere toplamda 56 diş hekimimizle halkımıza son sistem hizmet vermeye devam ediyoruz. Merkezimizde bulunan Dental Tomografi Cihazı ile implant ve ağız içi cerrahi tedavilerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz. Yeni yılda da hastalarımızın sağlığı ve memnuniyeti için sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi. -

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop