mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya Saha Hakimiyetini Sağladı

Siyaset 28.04.2023 - 08:41, Güncelleme: 28.04.2023 - 08:52
 

MHP Alanya Saha Hakimiyetini Sağladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) AntalyaMilletvekili adaylarının saha çalışmaları aralıksız devam ediyor. MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, tüm adaylarımız ile omuz omuza bir çalışma içinde olduklarını belirterek sahada ayak basılmadık,sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

MHP Alanya İlçe Başkanlığı'nın koordinasyonunda yapılan programlar kapsamında Alanya merkezde ve mahallelerinde yoğun bir çalışma içinde olan milletvekili adayları tüm gün boyunca caddelerdeki iş yerlerini, park ve bahçelerdeki vatandaşları ziyaret ederek destek istiyorlar. Alanya'da saha çalışmalarında MHP Antalya Milletvekili  Adayları Mustafa Aksoy, Oğuzhan Çelik,MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Balta, parti yöneticileri ve mahalle başkanları ile birlikte esnaf gezisi yaptılar.  MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül saha çalışmalarında partisi ve Cumhurbaşkanı adaya Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Başkan Sünbül, "Sıralamadaki yerleri ne olursa olsun tüm adaylarımız omuz omuza çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın içten yaklaşımları, samimi arzuları seçimi kazanma konusundaki gayretimizi pekiştiriyor. Alanyamız da girilmedik cadde, sokak bırakmadan, eline sıkmadığımız vatandaş kalmayana kadar sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Terör örgütlerinin desteğini alan muhalefetin gerçek yüzünü gören vatandaşlarımız, ülkemizin bölünmesini ve riske girmesini istemiyor. Yüce Allah'ın izni, aziz milletimizin desteğiyle 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden güven tazeleyecek, MHP daha da güçlenerek Cumhur İttifakı'nın ülkemize hizmeti güçlü şekilde devam edecek" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) AntalyaMilletvekili adaylarının saha çalışmaları aralıksız devam ediyor. MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, tüm adaylarımız ile omuz omuza bir çalışma içinde olduklarını belirterek sahada ayak basılmadık,sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

MHP Alanya İlçe Başkanlığı'nın koordinasyonunda yapılan programlar kapsamında Alanya merkezde ve mahallelerinde yoğun bir çalışma içinde olan milletvekili adayları tüm gün boyunca caddelerdeki iş yerlerini, park ve bahçelerdeki vatandaşları ziyaret ederek destek istiyorlar.

Alanya'da saha çalışmalarında MHP Antalya Milletvekili  Adayları Mustafa Aksoy, Oğuzhan Çelik,MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Balta, parti yöneticileri ve mahalle başkanları ile birlikte esnaf gezisi yaptılar. 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül saha çalışmalarında partisi ve Cumhurbaşkanı adaya Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Başkan Sünbül, "Sıralamadaki yerleri ne olursa olsun tüm adaylarımız omuz omuza çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın içten yaklaşımları, samimi arzuları seçimi kazanma konusundaki gayretimizi pekiştiriyor. Alanyamız da girilmedik cadde, sokak bırakmadan, eline sıkmadığımız vatandaş kalmayana kadar sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Terör örgütlerinin desteğini alan muhalefetin gerçek yüzünü gören vatandaşlarımız, ülkemizin bölünmesini ve riske girmesini istemiyor. Yüce Allah'ın izni, aziz milletimizin desteğiyle 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden güven tazeleyecek, MHP daha da güçlenerek Cumhur İttifakı'nın ülkemize hizmeti güçlü şekilde devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop