mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Antalyalı motosiklet tutkunlarının 3024 rakımlı zirvede ağustos ayında kar sevinci

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 15:35, Güncelleme: 30.08.2023 - 12:48
 

Antalyalı motosiklet tutkunlarının 3024 rakımlı zirvede ağustos ayında kar sevinci

Antalyalı motosiklet tutkunlarının 3024 rakımlı zirvede ağustos ayında kar sevinci

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda "Atatürk ve Şehitlere Saygı" yürüyüşü düzenleyen motosiklet tutkunu çiftçi Şaban Dede ve arkadaşları,3024 rakımlı Akdağ’ın eteklerinde bulunan obruklarda kardan şerbet yaparak hem serinlediler hem de oyun havası eşliğinde eğlendiler.Antalya’nın Kumluca ilçesinde yaşayan çiftçi Şaban Dede ve arkadaşları, "Atatürk ve Şehitlere Saygı" yürüyüşü çerçevesinde Batı Toroslar’ın en yüksek noktalarından olan 3024 rakımlı Uyluk Tepesi’ne tırmandı. Obruklara giren motosiklet tutkunları ve beraberindeki yöre halkından oluşan grup, yanlarında pekmez de götürdü. Akdağ’ın zirvesine bayrak diken grup, yorgunluklarını kar şerbeti ile giderdiler. Burada pekmez ve kar karışımından elde ettikleri şerbeti içen vatandaşlar, müzik çalıp eğlendi.Kuyu içerisinde muhteşem bir güzellik olduğunu belirten Şaban Dede, "Ağustos ayının son günlerindeyiz. Siz sahilde 50 derece hissederken, biz burada sıfır derece hissediyoruz. Farklı ilçelerden arkadaşlarımız var. Böyle bir güzellik yok. Biz bedava karlama yapacağız" dedi.
Antalyalı motosiklet tutkunlarının 3024 rakımlı zirvede ağustos ayında kar sevinci
Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda "Atatürk ve Şehitlere Saygı" yürüyüşü düzenleyen motosiklet tutkunu çiftçi Şaban Dede ve arkadaşları,
3024 rakımlı Akdağ’ın eteklerinde bulunan obruklarda kardan şerbet yaparak hem serinlediler hem de oyun havası eşliğinde eğlendiler.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde yaşayan çiftçi Şaban Dede ve arkadaşları, "Atatürk ve Şehitlere Saygı" yürüyüşü çerçevesinde Batı Toroslar’ın en yüksek noktalarından olan 3024 rakımlı Uyluk Tepesi’ne tırmandı. Obruklara giren motosiklet tutkunları ve beraberindeki yöre halkından oluşan grup, yanlarında pekmez de götürdü. Akdağ’ın zirvesine bayrak diken grup, yorgunluklarını kar şerbeti ile giderdiler. Burada pekmez ve kar karışımından elde ettikleri şerbeti içen vatandaşlar, müzik çalıp eğlendi.
Kuyu içerisinde muhteşem bir güzellik olduğunu belirten Şaban Dede, "Ağustos ayının son günlerindeyiz. Siz sahilde 50 derece hissederken, biz burada sıfır derece hissediyoruz. Farklı ilçelerden arkadaşlarımız var. Böyle bir güzellik yok. Biz bedava karlama yapacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop