mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’ya Takas İçin Geldiler Uyuşturucudan Tutuklandılar

Gündem 16.01.2024 - 08:43, Güncelleme: 16.01.2024 - 08:44
 

Alanya’ya Takas İçin Geldiler Uyuşturucudan Tutuklandılar

Alanya’ya araç takası için gelirken uyuşturucu madde ile yakalanmalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden şoför E.T. tahliye edilirken, galerici H.E’nin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Mahkeme duruşmayı ileri tarihe ertelendi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz hafta sonu görülen duruşmaya ‘Uyuşturucu Ticareti’ suçundan tutuklanan E.T. ve H.E. jandarma ekiplerince getirildiler. Mahkemede avukatlar da hazır bulundu. ŞOFÖR SANIK E.T: AİLEM PERİŞAN DURUMDA Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, sanık E.T’ye “Uyuşturucu Ticareti suçundan yargılanıyorsun. Neler söyleyeceksin?” diye sordu. Sanık E.T. ise, “Şu anda ailem perişan durumda. Tahliyemi istiyorum. Ben kamyon şoförüyüm. H.E. ile Adana'dan mahalle arkadaşıyız. Bana Alanya'dan araç takası yapacağım. Benimle gelir misin dedi. Ben de kabul ederek yola çıktık. Uyuşturucuyu eskiden kullanırdım. Yolda hiç uyuşturucu kullanmadım. H.E’nin ceketi arka koltuktaydı. Molada çorba içerken dışarı çıkarken ceketi alarak giydim. Ceketin cebindeki uyuşturucudan hiç haberim yoktu” dedi.  GALERİCİ H.E: SADECE İÇİCİYİM Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, sanık H.E’ye de “Uyuşturucu Ticareti suçundan yargılanıyorsunuz. Neler söyleyeceksiniz?” diye sordu. Bunun üzerine H.E., “Ben Adana'da galericilik yapıyorum. İnternette Alanya'dan bir aracı gördüm. Takas yapmak için Alanya'ya yola çıkarken benim ehliyetime daha evvel el konulduğu için araç kullanamazdım. Mahalleden arkadaşım olan ve uzun yolda kamyon sürücüsü E.T’ye söyleyerek yola çıktım. Ben uyuşturucu kullanırım. Adana'dan bir miktar metamfetamin aldım. Alanya'ya gelirken Gazipaşa'da jandarma ekiplerince yol uygulamasında durdurulduk. GBT sorgusunda benim bir ifade için aranmam olduğu çıktı. Bizi gözaltına aldıktan sonra aracı aradılar. Ceketimin cebindeki bir miktar uyuşturucuyu şoför E.T. teslim etmiş. Ben ‘Uyuşturucu Ticareti’ yapmıyorum. Ben sadece galericilik, yani araç alım satımı yapıyorum. Tahliyemi ve beraatimi talep ederim” diye konuştu.  TANIK: GALERİCİ BİZLE TAKAS YAPACAKTI Alanya 2.Ağır Ceza Mahkemesi’ne tanık olarak gelen galerici ifadesinde şunları söyledi: H.E’den Adana’da evi kendisinden almıştık. Oradan tanıyorum. Kendisi de galerici. Bendeki araç ile takas yapmak için gelecekti. Gelmedi, bir hafta sonra kardeşi telefon etti. Cezaevinde olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.  ŞOFÖR E.T. TAHLİYE EDİLDİ Alanya 2.Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ‘Uyuşturucu Ticareti’ suçundan ilk duruşmaya getirilen E.T’nin uyuşturucunun kendisine ait olmadığını ve Adana’dan Alanya'ya şoför olarak geldiğini tespit ederek tahliyesine karar verilirken, H.E’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri tarihe erteledi.     OLAYIN GEÇMİŞİ Adana'dan Alanya'ya 1 Haziran 2023 tarihinde araç takası için gelen E.T. ile H.E. Gazipaşa’daki yol kontrolünde durduruldular. Galerici H.E’nin yapılan GBT sorgusunda aranması olduğu ortaya çıktı. H.E’nin ceketini giyen ve üst araması yapılan E.T’nin üzerinden 70 gram metamfetamin çıktı. H.E. ile E.T. Gazipaşa İlçe Jandarma Karakolu’ndaki ifadelerinin ardından Gazipaşa’da nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler. 
Alanya’ya araç takası için gelirken uyuşturucu madde ile yakalanmalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden şoför E.T. tahliye edilirken, galerici H.E’nin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Mahkeme duruşmayı ileri tarihe ertelendi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz hafta sonu görülen duruşmaya ‘Uyuşturucu Ticareti’ suçundan tutuklanan E.T. ve H.E. jandarma ekiplerince getirildiler. Mahkemede avukatlar da hazır bulundu.

ŞOFÖR SANIK E.T: AİLEM PERİŞAN DURUMDA

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, sanık E.T’ye “Uyuşturucu Ticareti suçundan yargılanıyorsun. Neler söyleyeceksin?” diye sordu. Sanık E.T. ise, “Şu anda ailem perişan durumda. Tahliyemi istiyorum. Ben kamyon şoförüyüm. H.E. ile Adana'dan mahalle arkadaşıyız. Bana Alanya'dan araç takası yapacağım. Benimle gelir misin dedi. Ben de kabul ederek yola çıktık. Uyuşturucuyu eskiden kullanırdım. Yolda hiç uyuşturucu kullanmadım. H.E’nin ceketi arka koltuktaydı. Molada çorba içerken dışarı çıkarken ceketi alarak giydim. Ceketin cebindeki uyuşturucudan hiç haberim yoktu” dedi. 

GALERİCİ H.E: SADECE İÇİCİYİM

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, sanık H.E’ye de “Uyuşturucu Ticareti suçundan yargılanıyorsunuz. Neler söyleyeceksiniz?” diye sordu. Bunun üzerine H.E., “Ben Adana'da galericilik yapıyorum. İnternette Alanya'dan bir aracı gördüm. Takas yapmak için Alanya'ya yola çıkarken benim ehliyetime daha evvel el konulduğu için araç kullanamazdım. Mahalleden arkadaşım olan ve uzun yolda kamyon sürücüsü E.T’ye söyleyerek yola çıktım. Ben uyuşturucu kullanırım. Adana'dan bir miktar metamfetamin aldım. Alanya'ya gelirken Gazipaşa'da jandarma ekiplerince yol uygulamasında durdurulduk. GBT sorgusunda benim bir ifade için aranmam olduğu çıktı. Bizi gözaltına aldıktan sonra aracı aradılar. Ceketimin cebindeki bir miktar uyuşturucuyu şoför E.T. teslim etmiş. Ben ‘Uyuşturucu Ticareti’ yapmıyorum. Ben sadece galericilik, yani araç alım satımı yapıyorum. Tahliyemi ve beraatimi talep ederim” diye konuştu. 

TANIK: GALERİCİ BİZLE TAKAS YAPACAKTI

Alanya 2.Ağır Ceza Mahkemesi’ne tanık olarak gelen galerici ifadesinde şunları söyledi: H.E’den Adana’da evi kendisinden almıştık. Oradan tanıyorum. Kendisi de galerici. Bendeki araç ile takas yapmak için gelecekti. Gelmedi, bir hafta sonra kardeşi telefon etti. Cezaevinde olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı. 

ŞOFÖR E.T. TAHLİYE EDİLDİ

Alanya 2.Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ‘Uyuşturucu Ticareti’ suçundan ilk duruşmaya getirilen E.T’nin uyuşturucunun kendisine ait olmadığını ve Adana’dan Alanya'ya şoför olarak geldiğini tespit ederek tahliyesine karar verilirken, H.E’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri tarihe erteledi.   

 OLAYIN GEÇMİŞİ

Adana'dan Alanya'ya 1 Haziran 2023 tarihinde araç takası için gelen E.T. ile H.E. Gazipaşa’daki yol kontrolünde durduruldular. Galerici H.E’nin yapılan GBT sorgusunda aranması olduğu ortaya çıktı. H.E’nin ceketini giyen ve üst araması yapılan E.T’nin üzerinden 70 gram metamfetamin çıktı. H.E. ile E.T. Gazipaşa İlçe Jandarma Karakolu’ndaki ifadelerinin ardından Gazipaşa’da nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop