mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyalı Muhtarı Canlı Yayında Fırçaladı!

Gündem 08.04.2022 - 12:11, Güncelleme: 08.04.2022 - 12:11
 

Alanyalı Muhtarı Canlı Yayında Fırçaladı!

Alanya’da yaşayan yaşlı bir vatandaş Kestel Muhtarlığı’na gelerek otobüs durakları konusunda büyükşehir belediyesine şikayet ederek Muhtar Muhterem Şimşek’i fırçaladı. Muhtar Şimşek bu anları sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.

İsmi öğrenilemeyen kadın, aylardır otobüs duraklarını gösterir D harfi bulunan tabelanın takılmaması konusunda Kestel Mahalle Muhtarı Muhterem Şimşek’e şikayette bulundu. Muhtar Şimşek, bu anları sosyal medya hesabından yayınladığı sırada ismi öğrenilemeyen yaşlı kadın, “Otobüs durağında 1 tane D tabelası yok. Yolun karşı tarafında durak var. Diğer tarafındaki durakta D yazan tabela olmadığı için otobüsü şoförleri durmuyor. Biz yaşlı insanız. Oradan oraya yürüyoruz. Biz bu insanları niye seçtik? Yaşlı insanların isteklerini yerine getirmesi için seçtik. Biz bunu yaptırması için her gün muhtara mı geleceğiz? Burada muhtarı niye seçiyoruz. Eksiklerimizi yetkililere bildirmesi için. Yetkililer lütfen işinizi doğru yapın. Otobüs duraklarında D harfi olan tabelaları yerine takın. Otobüs şoförleri ile sorun yaşamayalım. Bir vatandaş büyükşehir belediye başkanına, azalara, yetkililere erişemiyor. Sizi seçen biziz. Siz burada bir otobüs durağı plakası koyamıyorsunuz. Bu nedir? Bugün biz seçtiğimiz insanlarla muhatap olamıyorsak ne işleri var?” dedi.  “BU İŞİN YAPMANIN ANLAMI YOK” Canlı yayın sürerken konuşan Şimşek de, “Büyükşehir yetkililerine, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’a, meclis üyelerine, Büyükşehir Alanya Hizmet Müdürlüğü’ne sesleniyorum. Vatandaş bana da büyükşehire de fırça atsa da haklı. Kendisinin buraya altıncı gelişi. Her gelişinde yetkilileri aradım. Durak için D harfi bulunan tabelayı takmadılar. Yaklaşık 6-7 ay oldu. Otobüs durağı için D harfi takılamıyorsa bu işin yapmanın anlamı yok. Bu işi bıraksınlar. Vatandaş bir dahaki gelişinde kıyameti koparacağını söyledi. Vatandaşlar mağdur oluyor” diye konuştu.  
Alanya’da yaşayan yaşlı bir vatandaş Kestel Muhtarlığı’na gelerek otobüs durakları konusunda büyükşehir belediyesine şikayet ederek Muhtar Muhterem Şimşek’i fırçaladı. Muhtar Şimşek bu anları sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.

İsmi öğrenilemeyen kadın, aylardır otobüs duraklarını gösterir D harfi bulunan tabelanın takılmaması konusunda Kestel Mahalle Muhtarı Muhterem Şimşek’e şikayette bulundu. Muhtar Şimşek, bu anları sosyal medya hesabından yayınladığı sırada ismi öğrenilemeyen yaşlı kadın, “Otobüs durağında 1 tane D tabelası yok. Yolun karşı tarafında durak var. Diğer tarafındaki durakta D yazan tabela olmadığı için otobüsü şoförleri durmuyor. Biz yaşlı insanız. Oradan oraya yürüyoruz. Biz bu insanları niye seçtik? Yaşlı insanların isteklerini yerine getirmesi için seçtik. Biz bunu yaptırması için her gün muhtara mı geleceğiz? Burada muhtarı niye seçiyoruz. Eksiklerimizi yetkililere bildirmesi için. Yetkililer lütfen işinizi doğru yapın. Otobüs duraklarında D harfi olan tabelaları yerine takın. Otobüs şoförleri ile sorun yaşamayalım. Bir vatandaş büyükşehir belediye başkanına, azalara, yetkililere erişemiyor. Sizi seçen biziz. Siz burada bir otobüs durağı plakası koyamıyorsunuz. Bu nedir? Bugün biz seçtiğimiz insanlarla muhatap olamıyorsak ne işleri var?” dedi. 

“BU İŞİN YAPMANIN ANLAMI YOK”

Canlı yayın sürerken konuşan Şimşek de, “Büyükşehir yetkililerine, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’a, meclis üyelerine, Büyükşehir Alanya Hizmet Müdürlüğü’ne sesleniyorum. Vatandaş bana da büyükşehire de fırça atsa da haklı. Kendisinin buraya altıncı gelişi. Her gelişinde yetkilileri aradım. Durak için D harfi bulunan tabelayı takmadılar. Yaklaşık 6-7 ay oldu. Otobüs durağı için D harfi takılamıyorsa bu işin yapmanın anlamı yok. Bu işi bıraksınlar. Vatandaş bir dahaki gelişinde kıyameti koparacağını söyledi. Vatandaşlar mağdur oluyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop