mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediyesi 10 Yılda Asfalt Rekoru Kırdı

Gündem 03.01.2024 - 15:27, Güncelleme: 03.01.2024 - 15:27
 

Alanya Belediyesi 10 Yılda Asfalt Rekoru Kırdı

Alanya Belediyesi kentin dört bir yanında 10 yılda yaptığı çalışmalarla yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. 2023 yılında da yaklaşık 46 kilometre asfalt serimi gerçekleştiren Alanya Belediyesi, 10 yılda ise 356 kilometre asfalt ve 1354 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştirerek, vatandaşların modern ve konforlu yollara ulaşımını sağladı.

2023 yılında 46 kilometre sıcak asfalt ile 130 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştiren Alanya Belediyesi; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel döneminde kırdığı rekorları genişletmeye devam ediyor. Son 10 yılda ise 356 kilometre asfalt, 1354 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştiren Alanya Belediyesi, kentin dört bir yanında konforlu ulaşım ağını sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2023 YILINDA HEDEFLENEN RAKAMIN ÜSTÜNDE ASFALT SERİMİ YAPILDI Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özverili bir şekilde çalışarak, 2023 yılında yeni açılan yollar ve altyapı çalışmalarının yapıldığı bölgeler başta olmak üzere kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürdü. Ekipler 2023 yılı içinde pek çok farklı noktada 46 kilometre sıcak asfalt, 130 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştirirken, 2023 yılı için öngörülen asfalt hedefini aşarak yeni bir rekor kırdı. BAŞKAN YÜCEL: 5 ŞANTİYEMİZ VE 3 AYRI ASFALT EKİBİMİZLE YOĞUN BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2023 yılında yaptığı çalışmaları değerlendirerek, “Asfalt sezonu başında muhtarlarımızla tek tek görüşerek oluşturduğumuz program dahilinde vatandaşlarımızın taleplerini de göz önüne alarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda başta altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddelerde olmak üzere vatandaşlarımızın taleplerinin de üzerinde yol ve asfalt çalışması gerçekleştirdik.” dedi. BAŞKAN YÜCEL: 10 YILDA 1354 KM SATHİ KAPLAMA, 356 KM SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPTIK “Alanya’nın en doğusundan en batısına kadar kent merkezimiz, yayla yollarımız ve köy yollarımız da dahil özverili bir şekilde belirli bir plan çerçevesinde çalışma gerçekleştirerek, kaliteli ve konforlu bir ulaşım ağı sağladık” diyen Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın yol ve asfaltla ilgili sorunlarını ortadan kaldırmak için doğu, batı ve yayalalarımızda 5 şantiye, 3 ayrı asfalt ekibimizle yoğun bir çalışma temposuna girdik. Öncelikle mevcut yollarda asfalt hazırlığı kapsamında altyapı ve düzenleme yaptık. Genişletme çalışmalarımızla yollarımızı güvenli hale getirdik. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza verdiğimiz taahhütlerin yerine gelmesinden dolayı mutluyuz. Çalışmalarımız Alanya halkının refahı için 2024 yılında da aralıksız olarak devam edecek.” dedi.
Alanya Belediyesi kentin dört bir yanında 10 yılda yaptığı çalışmalarla yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. 2023 yılında da yaklaşık 46 kilometre asfalt serimi gerçekleştiren Alanya Belediyesi, 10 yılda ise 356 kilometre asfalt ve 1354 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştirerek, vatandaşların modern ve konforlu yollara ulaşımını sağladı.

2023 yılında 46 kilometre sıcak asfalt ile 130 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştiren Alanya Belediyesi; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel döneminde kırdığı rekorları genişletmeye devam ediyor. Son 10 yılda ise 356 kilometre asfalt, 1354 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştiren Alanya Belediyesi, kentin dört bir yanında konforlu ulaşım ağını sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2023 YILINDA HEDEFLENEN RAKAMIN ÜSTÜNDE ASFALT SERİMİ YAPILDI

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özverili bir şekilde çalışarak, 2023 yılında yeni açılan yollar ve altyapı çalışmalarının yapıldığı bölgeler başta olmak üzere kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürdü. Ekipler 2023 yılı içinde pek çok farklı noktada 46 kilometre sıcak asfalt, 130 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştirirken, 2023 yılı için öngörülen asfalt hedefini aşarak yeni bir rekor kırdı.

BAŞKAN YÜCEL: 5 ŞANTİYEMİZ VE 3 AYRI ASFALT EKİBİMİZLE YOĞUN BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2023 yılında yaptığı çalışmaları değerlendirerek, “Asfalt sezonu başında muhtarlarımızla tek tek görüşerek oluşturduğumuz program dahilinde vatandaşlarımızın taleplerini de göz önüne alarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda başta altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddelerde olmak üzere vatandaşlarımızın taleplerinin de üzerinde yol ve asfalt çalışması gerçekleştirdik.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: 10 YILDA 1354 KM SATHİ KAPLAMA, 356 KM SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPTIK

“Alanya’nın en doğusundan en batısına kadar kent merkezimiz, yayla yollarımız ve köy yollarımız da dahil özverili bir şekilde belirli bir plan çerçevesinde çalışma gerçekleştirerek, kaliteli ve konforlu bir ulaşım ağı sağladık” diyen Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın yol ve asfaltla ilgili sorunlarını ortadan kaldırmak için doğu, batı ve yayalalarımızda 5 şantiye, 3 ayrı asfalt ekibimizle yoğun bir çalışma temposuna girdik. Öncelikle mevcut yollarda asfalt hazırlığı kapsamında altyapı ve düzenleme yaptık. Genişletme çalışmalarımızla yollarımızı güvenli hale getirdik. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza verdiğimiz taahhütlerin yerine gelmesinden dolayı mutluyuz. Çalışmalarımız Alanya halkının refahı için 2024 yılında da aralıksız olarak devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop