mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Jandarmadan kaçak sigara ve tütün operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 11:18, Güncelleme: 27.04.2024 - 11:13
 

Jandarmadan kaçak sigara ve tütün operasyonu

Jandarmadan kaçak sigara ve tütün operasyonu

Antalya’da, jandarma tarafınan yapılan kaçak sigara ve tütün çalışmalarında çok miktarda dolu ve boş makaron ele geçirildi, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Aksu ilçesinde Kaçakçılık ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Aksu ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyonlar gerçekleştirildi. V.A. ve O.Y isimli iki şahsın iş yerlerinde kaçak sigara ve tütün satışı yaptıklarının tespit edilmesi üzerine yapılan aramalar sonucunda; 1 adet sigara dolum makinesi, 193 bin 600 adet dolu makaron, 288 bin adet boş makaron ve 190 kg kıyılmış tütün ele geçirildi.V.A. ve O.Y isimli iki şahıs hakkında, “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna Muhalefet Etmek” suçundan adli işlem başlatıldı.
Jandarmadan kaçak sigara ve tütün operasyonu
Antalya’da, jandarma tarafınan yapılan kaçak sigara ve tütün çalışmalarında çok miktarda dolu ve boş makaron ele geçirildi, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Aksu ilçesinde Kaçakçılık ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Aksu ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyonlar gerçekleştirildi. V.A. ve O.Y isimli iki şahsın iş yerlerinde kaçak sigara ve tütün satışı yaptıklarının tespit edilmesi üzerine yapılan aramalar sonucunda; 1 adet sigara dolum makinesi, 193 bin 600 adet dolu makaron, 288 bin adet boş makaron ve 190 kg kıyılmış tütün ele geçirildi.
V.A. ve O.Y isimli iki şahıs hakkında, “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna Muhalefet Etmek” suçundan adli işlem başlatıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop