mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

‘Turizm Haftası’nda Geleceğin Şefleri Alanya’da Yarıştı

Gündem 20.04.2024 - 14:03, Güncelleme: 23.04.2024 - 03:59
 

‘Turizm Haftası’nda Geleceğin Şefleri Alanya’da Yarıştı

Alanya’da düzenlenen ‘5. Geleneksel Turizm Haftası Yarışmaları’nda 9 şehirden gelen öğrenciler dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.

Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü onayı ile ‘5. Geleneksel Turizm Haftası Yarışmaları’ düzenlendi. Yarışmaya Ordu, Konya, Mardin, Bursa, Hatay, Kayseri, Isparta, Erzincan ve Antalya’dan okullardan gelen öğrenciler katıldı. Organizasyonda öğrenciler ana yemek, tatlı ve kokteyl kategorilerinde yarıştı. Gün boyu süren yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin sunulmasının ardından akşam düzenlenen kapanış galasında Okul Müdürü Ahmet Uyar tarafından organizasyona destek veren sponsor ve jüri üyelerine plaketleri ve katılım belgeleri takdim edildi. Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yapılan açıklamada organizasyona katılan Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner’e, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Güner’e, ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye, siyasi parti ilçe başkanlarına, Konaklı Muhtarı Kerim Şen’e, işletme temsilcilerine, kurum ve okul müdürlerine teşekkür edildi. betwild güncel giriş
Alanya’da düzenlenen ‘5. Geleneksel Turizm Haftası Yarışmaları’nda 9 şehirden gelen öğrenciler dereceye girmek için kıyasıya yarıştı.

Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü onayı ile ‘5. Geleneksel Turizm Haftası Yarışmaları’ düzenlendi. Yarışmaya Ordu, Konya, Mardin, Bursa, Hatay, Kayseri, Isparta, Erzincan ve Antalya’dan okullardan gelen öğrenciler katıldı. Organizasyonda öğrenciler ana yemek, tatlı ve kokteyl kategorilerinde yarıştı. Gün boyu süren yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin sunulmasının ardından akşam düzenlenen kapanış galasında Okul Müdürü Ahmet Uyar tarafından organizasyona destek veren sponsor ve jüri üyelerine plaketleri ve katılım belgeleri takdim edildi. Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yapılan açıklamada organizasyona katılan Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner’e, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Güner’e, ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye, siyasi parti ilçe başkanlarına, Konaklı Muhtarı Kerim Şen’e, işletme temsilcilerine, kurum ve okul müdürlerine teşekkür edildi.

betwild güncel giriş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop