mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mescitten çıkan adamı topuğundan vurdu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2024 - 16:06, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:26
 

Mescitten çıkan adamı topuğundan vurdu

Mescitten çıkan adamı topuğundan vurdu

Antalya’da mescitten çıkan bir kişi, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunun topuğuna isabet etmesiyle yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.Olay, saat 17.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi Teomanpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, namaz kılmak için mescide gelen Kerim Dalar, mescitten çıktıktan sonra kaldırımda yürüdüğü esnada, kafasında motosiklet kaskı olan kimliği belirsiz bir şahıs tarafından takip edilerek silahlı saldırıya uğradı. Kasklı şahıs Dalar’ın topuk kısmına 1 el ateş ettikten sonra motosikletine binip bölgeden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Dalar, Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Olay ile ilgili Cinayet Büro Amirliği ekipleri motosikletle kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatırken olay anı sokakta bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntüde, elinde silahla kafasında kask olan şahsın, kaldırımda yürüyen bir vatandaşın topuğuna sıkarak olay yerinden hızla uzaklaşması yer alıyor.
Mescitten çıkan adamı topuğundan vurdu
Antalya’da mescitten çıkan bir kişi, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunun topuğuna isabet etmesiyle yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Olay, saat 17.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi Teomanpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, namaz kılmak için mescide gelen Kerim Dalar, mescitten çıktıktan sonra kaldırımda yürüdüğü esnada, kafasında motosiklet kaskı olan kimliği belirsiz bir şahıs tarafından takip edilerek silahlı saldırıya uğradı. Kasklı şahıs Dalar’ın topuk kısmına 1 el ateş ettikten sonra motosikletine binip bölgeden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Dalar, Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay ile ilgili Cinayet Büro Amirliği ekipleri motosikletle kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatırken olay anı sokakta bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntüde, elinde silahla kafasında kask olan şahsın, kaldırımda yürüyen bir vatandaşın topuğuna sıkarak olay yerinden hızla uzaklaşması yer alıyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop