mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Jandarmadan Trafik Denetimi

Gündem 02.09.2024 - 12:57, Güncelleme: 02.09.2024 - 12:57
 

Alanya’da Jandarmadan Trafik Denetimi

Alanya'da jandarma tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, kurallara uymayan 70 araca 166 bin 917 TL ceza kesildi, eksiklikleri bulunan 2 araç ise trafikten men edildi.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipleri tarafından genel trafik uygulaması gerçekleştirildi. Trafik güvenliğini artırmak ve kural ihlallerini önlemek amacıyla yapılan denetimlerde bin 5 araç kontrol edilirken yapılan kontrollerde, çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle 70 araca toplam 166 bin 917 TL tutarında cezai işlem uygulandı. Denetimler sırasında eksik evrak ve çeşitli teknik eksiklikler tespit edilen 2 araç ise trafikten men edildi. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, trafik düzenini sağlamak ve sürücülerin kurallara uymalarını teşvik etmek amacıyla bu tür denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini bildirdi.
Alanya'da jandarma tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, kurallara uymayan 70 araca 166 bin 917 TL ceza kesildi, eksiklikleri bulunan 2 araç ise trafikten men edildi.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipleri tarafından genel trafik uygulaması gerçekleştirildi. Trafik güvenliğini artırmak ve kural ihlallerini önlemek amacıyla yapılan denetimlerde bin 5 araç kontrol edilirken yapılan kontrollerde, çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle 70 araca toplam 166 bin 917 TL tutarında cezai işlem uygulandı. Denetimler sırasında eksik evrak ve çeşitli teknik eksiklikler tespit edilen 2 araç ise trafikten men edildi.
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, trafik düzenini sağlamak ve sürücülerin kurallara uymalarını teşvik etmek amacıyla bu tür denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop