mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’ya 8. Noter Açılıyor

Gündem 08.12.2022 - 15:08, Güncelleme: 08.12.2022 - 15:38
 

Alanya’ya 8. Noter Açılıyor

Adalet Bakanlığı Hukuk işleri Genel Müdürlüğü tarafından Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilecek yazı ile 8. Noter, hizmet vermeye hazırlanıyor.

Adalet Bakanlığı nüfus, iş yoğunluğu ve ticari hayatın artış gösterdiği yerlerde oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda noter sayısını arttırmaya devam ediyor. Alanya'da son yıllarda artan işlem hacmi nedeni ile merkezde yeni bir noter kurulmasına karar verildiği öğrenildi.  Geçtiğiiz yıllarda 6. Noter Mahmutlar,7. Noter ise Konaklı mahallelerinde hizmet vermeye başlamıştı. Nüfus ve işlem hacmi olarak ciddi anlamda iş yoğunluğunun yaşandığı Alanya'ya 8.Noter  atandığı öğrenildi. Hacet mahallesi Yayla yolu caddesi  Umran Oto Ekspertiz yanında hizmet vermeye hazırlanan Alanya 8.Noter'inin yıl sonuna kadar açılması bekleniyor. 
Adalet Bakanlığı Hukuk işleri Genel Müdürlüğü tarafından Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilecek yazı ile 8. Noter, hizmet vermeye hazırlanıyor.

Adalet Bakanlığı nüfus, iş yoğunluğu ve ticari hayatın artış gösterdiği yerlerde oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda noter sayısını arttırmaya devam ediyor. Alanya'da son yıllarda artan işlem hacmi nedeni ile merkezde yeni bir noter kurulmasına karar verildiği öğrenildi. 

Geçtiğiiz yıllarda 6. Noter Mahmutlar,7. Noter ise Konaklı mahallelerinde hizmet vermeye başlamıştı. Nüfus ve işlem hacmi olarak ciddi anlamda iş yoğunluğunun yaşandığı Alanya'ya 8.Noter  atandığı öğrenildi. Hacet mahallesi Yayla yolu caddesi  Umran Oto Ekspertiz yanında hizmet vermeye hazırlanan Alanya 8.Noter'inin yıl sonuna kadar açılması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop