mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Eymen’in Hedefi Dünya Şampiyonluğu

Gündem 12.06.2024 - 09:25, Güncelleme: 12.06.2024 - 09:25
 

Eymen’in Hedefi Dünya Şampiyonluğu

Minik kick boksçu Eymen, Do Fighter’s Spor Kulübü Antrenörü Hasan Zorlu ve babası Tugay Turan'ın desteğiyle milli takıma seçilmek için 8 aydır dur durak bilmeden çalışıyor.

Alanya'da yaşayan ve Do Fighter’s Spor Kulübü üyesi olan 6 yaşındaki Eymen Ata Turan, 8 ay önce yine profesyonel sporcu olan babası Tugay Turan'dan esinlenerek kick boksa başladı. Eymen Ata Turan bölgenin en büyük Do Fighter’s Spor Kulübü'nde, babası ve kulüp sorumlusu Hasan Zorlu hocanın gözetiminde günde çift antrenman ile çalışıyor. Önümüzdeki dönemde alt minikler kategorisinde müsabakaya çıkacak olan minik Eymen, babasının ve hocasının gözetiminde emin adımlarla yoluna devam ediyor.  Kick boks Hocası Hasan Zorlu, Eymen'in 8 aydır antrenman yaptığına dikkat çekerek, "Çok hevesli ve hırslı. Antrenmanlarını hiç aksatmıyor. Verilen tüm görevleri ise başarıyla gerçekleştiriyor. Çok esnek ve teknik bir sporcu olacak. Geleceğin şampiyonunu şimdiden görebiliyorum" dedi. “ÇOK GURURLANIYORUM” Baba Tugay Turan ise, oğlunun da kendisi gibi bu sporu çok sevdiğini söyleyerek, "Oğlumu antrenmanda gördüğüm zaman çok gururlanıyorum. Çok başarılı ve saygılı bir sporcu olacak. Kendisine antrenmanlarda eşlik ediyorum ve bu oğlumu daha fazla motive ediyor. İleride ülkemizi milli takım forması ile temsil edeceğinden, ülkemize başarılar getireceğinden de eminim" diye konuştu.  "BABAMDAN BÜYÜK DESTEK GÖRÜYORUM” Minik sporcu Eymen Ata Turan, babası ile aynı sporu yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Babamdan büyük destek görüyorum. Çalıştığım spor salonunda kick boks şampiyonları var. Hocamla, sporcu abilerim ve ablalarıma gurur duyuyorum. Şimdi birinci olmak için çalışıyorum. Milli takıma girmek, çok büyük başarılar elde etmek istiyorum" dedi.
Minik kick boksçu Eymen, Do Fighter’s Spor Kulübü Antrenörü Hasan Zorlu ve babası Tugay Turan'ın desteğiyle milli takıma seçilmek için 8 aydır dur durak bilmeden çalışıyor.

Alanya'da yaşayan ve Do Fighter’s Spor Kulübü üyesi olan 6 yaşındaki Eymen Ata Turan, 8 ay önce yine profesyonel sporcu olan babası Tugay Turan'dan esinlenerek kick boksa başladı. Eymen Ata Turan bölgenin en büyük Do Fighter’s Spor Kulübü'nde, babası ve kulüp sorumlusu Hasan Zorlu hocanın gözetiminde günde çift antrenman ile çalışıyor. Önümüzdeki dönemde alt minikler kategorisinde müsabakaya çıkacak olan minik Eymen, babasının ve hocasının gözetiminde emin adımlarla yoluna devam ediyor. 

Kick boks Hocası Hasan Zorlu, Eymen'in 8 aydır antrenman yaptığına dikkat çekerek, "Çok hevesli ve hırslı. Antrenmanlarını hiç aksatmıyor. Verilen tüm görevleri ise başarıyla gerçekleştiriyor. Çok esnek ve teknik bir sporcu olacak. Geleceğin şampiyonunu şimdiden görebiliyorum" dedi.

“ÇOK GURURLANIYORUM”

Baba Tugay Turan ise, oğlunun da kendisi gibi bu sporu çok sevdiğini söyleyerek, "Oğlumu antrenmanda gördüğüm zaman çok gururlanıyorum. Çok başarılı ve saygılı bir sporcu olacak. Kendisine antrenmanlarda eşlik ediyorum ve bu oğlumu daha fazla motive ediyor. İleride ülkemizi milli takım forması ile temsil edeceğinden, ülkemize başarılar getireceğinden de eminim" diye konuştu. 

"BABAMDAN BÜYÜK DESTEK GÖRÜYORUM”

Minik sporcu Eymen Ata Turan, babası ile aynı sporu yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Babamdan büyük destek görüyorum. Çalıştığım spor salonunda kick boks şampiyonları var. Hocamla, sporcu abilerim ve ablalarıma gurur duyuyorum. Şimdi birinci olmak için çalışıyorum. Milli takıma girmek, çok büyük başarılar elde etmek istiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop